Så fast besluten att hålla deadlinen, satt jag uppe till kl 05 natten mot måndag. Cirka 2,5 tim senare var det dags att stiga upp och ta med C till bvc. Efter besöket skyndade vi oss hem för att packa det sista och därefter drog vi till Småland. Mot slutet av dagen var jag så trött att jag nu passat på att vila ordentligt dessa dagar som gått. Allt är väl med eldplutten min. Sedan han var nyfödd har jag alltid fått kommentarer om hans långa fransar och hur otroligt stark han är. Till och med jag blir imponerad av vilken egendomlig styrka han besitter för att vara en bebis. Och i måndags på bvc sa doktorn att han har en styrka av en 6 månaders bebis - helt otroligt!
 
Annars har hemsidan alltså varit uppe sedan i måndags. Jag är både lättad och glad, så många timmar jag lagt ner på den. Det blir lite justeringar när jag är tillbaka, bland annat en ny bild på mig och ett fungerande telefonnummer. Jag behövde dock få upp sidan nu då jag eventuellt har ett samarbete på G, så peppar peppar nu håller vi tummarna. Jag känner mig bara så glad och tacksam över allting.
Att måla med en bebis i famnen var inte så smidig, men en tavla fick jag till i alla fall. Den går att ha både liggande och stående.
Min fina logotyp som D gjorde till mig 2014. Jag är lika förälskad i den nu som jag var då, LOVE IT =)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress