I söndags fyllde M år, hon firades i lördags med ett litet kalas och i fredags fick hon sin födelsedagspresent från mig i förskott - ett besök på Kolmårdens djurpark. Även N fick hänga med då det som sagt var länge sen sist vi var där. Jag glömde kameran hemma men ett par mobilbilder blev det, när jag tänker efter så fotar jag rätt mycket med mobilen numera, dock via snap eftersom jag upplever att bilderna tagna därifrån oftas ser bättre ut och det utan filter. Förutom värmen som nästan tog kål på oss (herregud det är ju nästan så man svettades ihjäl) så hade vi det trevligt där. Jag som helst inte vill sätta mig i en karusell, ställde upp och åkte tillsammans med M. 
Den dagens outfit. 
Bamses värld höll dom på att bygga året vi var där sist, så det var kul att se den. Den blir kul för C att utforska nästa år.
Även den här gången tyckte jag bäst om safaribanan. Det visade sig att vi inte var dom enda som kände sig helt slutkörda av värmen.
 
Det bästa med såna här ställen i denna pandemi är att man slipper både trängas ihjäl och att stå i kö i evigheter, så det är positivt (=
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress