14 januari 2021

Produktiva dagar

Allmänt

Första månaden av 2021 har nu bjudit på produktiva dagar i snart en hel vecka, ja även om standarden för vad jag brukar räkna som en produktiv dag är något sänkt. I den nya bedömningen tas det hänsyn till dom förhållanden som nu råder - att min kropp de facto inte tillhör mig längre, om än tillfälligt. Att exempelvis hinna med allt det jag hann med i fredags är en prestation i sig. Jag hade bland annat varit iväg på ett möte, handlat tillsammans med mina två avkommor, tvättat fyra fulla maskiner, städat hela lyan, lagat mat och det något obligatoriska momenten under varje dag - att dansa runt till nostalgiska låtar från min barndom med C i famnen.
Middagen jag var så sugen på - då det tog extra tid i tvättstugan än beräknat, hade nästan all vätska i min tikka masala sugits upp haha, men gott smakade det i alla fall. Använde kalkon istället för kyckling, eftersom N sedan förra året inte längre äter kyckling.
Morgonstunder med denna glada guldklimp gör mina dagar ^^
 
Han har blivit så stor min lilla knubbis. Tidigare har han fått amma när och hur mycket han velat, numera försöker jag låta det gå åtminstone 1 - 1,5 mellan matningar. Men det är nog inte därför han blivit så knubbig haha, eller ja inte enbart, måste börja äta renare.
Nu är perioden med att unna sig en massa gottigheter slut. Igår gjorde vi juice av morötter och rödbetor och så några apelsiner i för lite sötma. Jag började min morgon idag med ett glas och ska avsluta dagen med ytterligare ett. Beach 2021 here we come haha.
ExklusivaMoi

Oj jäklar!! Nu börjar han få färg men jag kom på mig själv av att man har ju fasiken inga solljus nu *S* Inte konstigt att han var lite blekfis heller ;) vart fall GOD FORTSÄTTNINg å jag hopppas vi hinner med lite träffar i år också!!! Må väl så länge, kramar!!

Svar: Jag sa ju det, även helt mörkhyade barn föds "ljusa" och det beror på att kroppen ännu inte börjat producera melanin. Beträffande C lär han troligtvis gå ner upp till två nyanser, enligt dom i Småland haha. Tydligen ju mörkare toppen av öronen är när barnet föds desto mörkare blir denna. Så vi får väl se, genetiken är ju intressant och har vid flertal tillfällen bevisat vetenskapen fel. Tack, god fortsättning till dig med. Det hinner vi nog med, är ju "ledig" hela året eller snarare föräldraupptagen 🥳. Kram
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress