Den ena regndagen efter den andra, blir man påmind om att sommaren numera är ett minne blott. Den har inte riktigt varit så som jag hade föreställt mig, fast blir det ens någonsin precis som man tänkt sig?! Njutit av den har jag ju gjort, så egentligen har jag inte riktigt något att klaga över. En av höjdpunkterna för mig har varit att ha upptäckt att jag visst klarar av att vistas i en park med en massa gapande ungar, det ni!! Annars har mitt största önskemål varit att få njuta av att vara hemma med C och det tycker jag att jag gjort, så är rätt nöjd där. Och jag ser fram emot att snart se honom påbörja ett nytt kapitel med dagis och hela köret.

En från besöket på hågelbyparken med pojkarna  L, N och C.
Där fanns även ett mysigt café ( =
En annan park som jag verkligen rekommenderar är aspuddsparken, där hängde C och jag förra veckan tillsammans med C, hennes man och deras barn samt D och hennes son. Den parken gillade jag bäst. Det finns till och med en golfbar bredvid ingången. 
C fick lov att doppa fötterna i plaskdammen. 
Vi började veckan med att fira L med lite kräftor. I början tänkte jag mig en skärgårdskryssning där vi skulle njuta av buffé. Men sen en kväll sa han att han hade drömt om att vi var på opera. Jag kom då ihåg att han i början när vi lärde känna varandra nämnde att han tyckte om det. Dagen efter googlade jag lite och ett par dagar senare hade jag biljetter till en Mozart konsert i galärparken på Djurgården. Vi åkte härifrån väldigt sent, väl framme hade vi ändå lite över en halvtimme av showen kvar. Men då blev vi nästan galna på gps:en - vi gick runt i över en halvtimme och hittade inte skiten. Även när vi väl hittade visade gps:en fel haha. Pratade med kvinnan vid dörren och hon sa att det var många som hade klagat på att det var dåligt skyltning, dom hade skrivit om det på hemsidan men den informationen hade jag missat. Det var synd, för jag hade verkligen sett fram emot att få uppleva det tillsammans med honom, men han fick i alla fall höra sista stycket som var bland hans favoriter. Vi fick lov att återvända dagen efter med samma biljetter men han skulle jobba och jag skulle på event. Men skönt att nu veta vart skiten ligger, till nästa gång. För det ska definitivt göras om. I tisdags var vi bjudna på nyinvigningen av Swing by golfbaren - ett eget inlägg om eventet kommer.
 
Annars så lever vi. Jag har varit extremt trött dessa dagar att jag inte orkat göra ett skit. Idag tvingade jag mig ut för att handla till tösens kalas imon. Tanken var att vi skulle vara ute och nyttja bänkarna därute men det ska ju regna, så vi får se hur det bli.  
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress