19 augusti 2021

It's a lion season

Allmänt

Stjärntecknet lejonets säsong sjunger sina sista verser för i år, och jag har förmånen att ha två att fira. Först ut var min förstfödda, hela 11 år blev hon igår. Det kan nästan kännas surrealistisk för mig att smälta det faktum att jag faktiskt har ett barn i den åldern. Varje år ställer jag mig samma fråga: ''när i hela universum blev den lilla bebisen så stor?'' Om endast två år kan hon dessutom börja titulera sig för tonåring, helt galet!! Hon fick påbörja dagen med frukost i sängen och öppna en present - en laserdome upplevelse för två, som jag hoppas vi kan beta av snart. Sen hände inte så mycket mer den dagen, eftersom att hon ska firas med ett kalas nästa helg.
Dock så påbörjade vi firandet dagen innan då vi hade möjligheten att vara ifrån C i hela 4 timmar. Vi var på bio där vi såg filmen 'Ainbo: Amazonas väktare' och åkte en sväng till Märsta innan det var dags att återförenas med vår lilla älskade handväska.
Andra ut är knäppisen L. Dagen jag åkte till min bror och hade min 30-årsmiddag hade han åkt förbi mig och lämnat en påse utanför min dörr med tårta, blommor och nya trådlösa hörlurar (som C nu nästan förstört helt och hållet). För mig som tar alla tillfällen att fira något kändes det nästan som en självklarhet att fira honom också. Egentligen ska han firas nästa vecka i efterskott, men eftersom att han ville komma förbi och önskade gärna öppna sina presenter redan då, så fick han det. Han fick varsin par skor ifrån mig och C. Presenter i all ära, men jag föredrar upplevelser så en sån ska han få nästa vecka. Jag vill så gärna att det ska vara en överraskning, att jag inte ännu berättat vad det är för nåt, haha den jävel nästan gissade rätt, jag har nog gett honom alldeles för många ledtrådar. 
 
Jag brukar inte riktigt reflektera över åldersskillnaden mellan oss, det är hela 12 år. Men idag kom jag faktiskt att tänka för mig själv: shiit vad gammal han är, haha. Nog på grund av att han ska bli pappa igen, jo alltså jag tänkte att jag var klar men tydligen inte, jag vill ha en till. Och självklart vill jag gärna ha det med samma knäppskalle, så jag tog upp det med honom för ett par månader sen. Efter ett intensivt samtal, blev det klart, det blir ett syskon till C. Jag önskar mig en liten flicka.... eller jaaa det SKA bli en flicka, så det så!!
Även jag fick en fin blombukett (=
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress