"Nää släpp mig, jag vill inte åka...." Tänkte nog den lilla äventyraren.
 
Vad gör man en regnig dag med en äventyrlig 8 månaders bebis och en blivande omotiverad 11 åring som helst vill spendera hela dagen instängd i sitt rum och spela spel? Jo man tar med dom till Kaatach lekland i Tyresö, inte för att besöket på nåt sätt väcker motivationen till liv i den omotiverade avkomman, men för att man själv, väl på plats får lov att känna sig som ett litet barn. Alltså ååh vad kul jag hade det med att köra C i elbilen runt "staden" hehe. Jag som tidigare undvikit såna ställen med N, då jag vanligtvis inte klarar av att vistas i samma rum med en massa skrikande och gapande ungar. Men nu går det bra tydligen, lol, jag tror att min beslutsamhet att njuta av varje del utav min ledighet med min son så mycket jag bara kan, helt enkelt trotsar allt det där. Jag har tidigare sagt att: "Hum manen som kommer att göra mig svag ännu inte är född." Det ser ut som om jag just fött honom. Annars så rekommenderar jag verkligen stället om man har småbarn. Inträdet var gratis för mig och C, N däremot fick man betala för. Där spenderade vi i alla fall den superregniga lördag som förra veckan bjöd på, följt av en snabbvisit i natursköna Hölö (=
 
Förutom dom klassiska rutschkanorna och liknande som brukar finnas på liknande ställe. Så fanns där en stad / ett samhälle. Jag diggade alla vägmärkeringar och dom välfungerande trafikljusen. Ååh vad jag körde runt där och fick känna mig som ett litet barn.
Dessa två rosor bland mina taggar är en kraftfull duo.
Jag testade att spela en av videospelen, och hade framkallat en hel drös med goda skrattanfall hos N. 
Lite lunch därinne hann vi med också, sallad till morsan och kakan med oreo till N. C fick smaka lite av salladen.
Även ute har dom en del skojigheter. Trots att det regnade var dom snälla och tillät en del ivriga barn att åka - det är service det!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress