Att det skulle komma att regna till och från den dagen, var inget jag hade en aning om, när jag tidigt den morgonen satte kurs mot Danderyd tillsammans med min mänskliga handväska. Väl framme, i väntan på vår tur, gick vi runt därinne på BMW och spanade in deras skönheter. Vilka snygga bilar dom har! Och om jag blev frestad på det bilmärke?! Och med så snygga däck! JAAA - en sportig SUV hade jag kunnat tänka mig från det märke! Jag tycker mindre om mina vinterdäck att jag tänker ha dom året runt och köra slut på dom och därefter skaffa mig originala. J tyckte att jag borde skaffa mig fina hjulsidor till dessa. Sommardäcken däremot är originala. 
C fick en mini BMW att leka med - det är vad jag kallar för kundservice hehe 
Vi kunde ju inte åka därifrån utan att besöka MINI som låg i byggnaden bredvid. Dom hade coola miniatyrer av MINI på skrivbordet. 
Det här är min nästa bil, årets modell av MINI Clubman. Har vid det här laget hunnit titta på videon hur många gånger som helst och vet inte längre om det beror på bilen eller mannen med den sexiga dialekten HAH. BMW äger MINI och jag må ogilla att dom helt och hållet ändrat utseendet till MINI's ikoniska hastighetsmätare på nästa årsmodell, men jag verkligen tycker om det dom gjort med denna här. Denna blir definitivt min nästa bil. Det där parkeringsfunktionen vid fickparkering är ju som gjord för mig haha. 
 
På vägen hem plockades M upp för ett besök mot en trädgårdsäventyr, men först tänkte jag göra ett snabbt stopp hemma hos mig för att byta på ungen och hämta vatten till honom. Och trots att jag är rätt noga med att påminna andra för parkeringsvakter och faktiskt tänkte på det, så både bytte jag på C, gav honom gröt och precis innan vi skulle dra, ja men då var det tydligen dags för mig att skita. När vi kommer ut väntar en bot på 900 kr på mig, hade parkerat bilen utanför porten. Min allra första (och troligtvis sista) P-bot.
 
Efter att tacksamt ha stoppat ner P-boten i väskan, åkte raka vägen till 'trädgårn'. Så fort vi steg hur bilen började det regna.
Vi skyndade oss in i deras mysiga café och fikade. Det var så trevligt att sitta där och lyssna på ljudet av det fallande regnet.
Tyckte det var coolt med en massa hängande vindruvor - en sorts både jag och M aldrig sett tidigare.
Dom var så trevliga och plockade några direkt från trädet som vi fick smaka på. Väldigt intressant smak, det är typ smakar sötsur.
Utanför caféet - titta man noga så kan man se att det regnar. 
Egentligen var jag intresserad av att själplocka jordgubbar men det är säsongstängt nu. Men man kan plocka andra bär och grönsakersaker och ni kan se lite av priserna på tavlan. Kom att tänka på L när jag var där, för det är definivt ett ställe han skulle gilla.
När det hade slutat regna gick vi ut och spanade in hönsen och får, det fanns även en massa fjärilar som flög runt bland blommorna. Sen kom jag på att jag hade poäng på filmstaden som skulle gå ut, så ringde N och frågade om hon var sugen på ett biobesök. 
Plockade upp N, lämnade av M och M steg in och gjorde N sällskap på bio. De såg filmen 'Jungle Cruise'.
Följde med dom ända fram till salongsdörren. Där väcktes en längtan utan dess like, jag hoppas att jag snart kan unna mig ett besök.
Medan flickorna såg på film, passade jag  och min handväska på att äta en bit mat.
Tyckte det var ritkigt tråkigt att jag kom ihåg självplockning av jordgubbar när det vart för sent. Men som tur är har vi både blåbär och hallon i skogen precis utanför byggnaden, det har man fått plocka istället. Och jag hoppas att det regnar massor nästa år haha.
ExklusivaMoi

Fina linjer den kärran hade ;)... och plantskolan är verkligen i min smak! Är glad att sthm har Ulriksdal och jaaa... den där vid djurgården *S* Ser fram emot hösten!!

Svar: Den har väckt min nyfikenhet och jag funderar på att anmäla mig och skaffa mig lite ny kunskap. Då är vi två! 🥳
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress