Tiden lever verkligen sitt eget liv. Och andra sidan, vems liv ska man leva, om inte sitt eget? Vi lever också. N skickades hem idag för hon hade tydligen spytt i skolan i morse. Om ni frågar mig så ser hon inte alls sjuk ut. Men det är så typiskt det där, att det blir så. Nu ska hon vara hemma ett par dagar och jag tänkte att vi kunde köra en repris av påsklovet. Vi hade nämligen ett lov med kvalitet. 
Vi hittade en del promenadstråk och gått på långpromenader varje dag. N gav sig själv en utmaning att köra vagnen upp för backarna.
Det blev ett besök på Torekällberget där vi deltog i tipspromenaden. Det älskade vi verkligen, så pass att jag nog lär komma att skapa en egen nästa år. Och dessutom upptäckte jag en annan sida jag inte riktigt hade sett vid mina tidigare besök, så det var skojigt. 
Vi köpte godis i handelsboden och lite fika i bageriet.
 
 Enligt N var det bästa med lovet att ha planterat. Vår nya balkong är typ dubbel så stor som den förra, så vi köpte ett litet växthus, massor av fröer, blom och såjord och planterat allt ifrån blommor, kryddor, grönsaker och rotfrukter. Det ska bli riktigt spännande att inreda och se balkongen när allt blommat ut, hehe. Jag har alltid drömt om att ha ett eget stort odlarhus, till dess får detta duga.
 
Idag påmindes jag om att det visst är min dag på torsdag. Hela 30 år gammal blir jag, herregud sedan när blev jag så stor, shiit!? C lär väl fira mig med en blöja fullproppad med skit haha. Jag höll på att boka en barnvakt till C nästa vecka och faktiskt log glatt när damen på andra sidan luren grattade mig stort. Det var min första gång någonsin att anlita en barnvaktsföretag. Skippade hela processen med intervjuer och introduktion hemma, då jag i dagsläget verkligen behöver en nästa vecka dit jag ska. Valde att mötas där vi ska befinna oss, hon lät väldigt trevlig så ska bli kul att möta henne. Förhoppningsvis klickar det så jag kan ha samma senare vid liknande tillfälle, när jag verkligen behöver koncentrera mig. Det är en del man får pröjsa men känner mig så tacksam att den tjänsten finns.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress