Tidigare idag efter jobbet blev det lite middag ute med min baby mama S. Jag har ju fått skriva en inköpningslista som är tänkt att bockas av efter sommaren. När det gäller barnvagnen har jag känt mig en aning vilsen, då det verkar finnas tok för många valmöjligheter. Men så igår hittade jag videon på barnvagnen jag år 2013 delade på min gamla blogg och skrev att min nästa unge skulle rulla i den. Alltså omg, hundra år senare får videon mig fortfarande att le som en idiot. Så självklart visade jag henne den. 
 
Alltså, hur cool är inte den då? Jag bara diggar att den verkar så smidigt att fälla upp och ned. Jag har vid det här laget hunnit titta på en massa recensioner på youtube och den har ju en hel del coola och smarta funktioner. Dock så framgick det på en video att den var väldig tung att bära efter att man hade fällt ner den, men den går också att dra. Sen undrar jag givetvis hur länge batteriet håller. Åh så många frågor, känner att jag vill provköra den. Får se om man pallar åka ända till Vellinge för det, huvudkontoret i Sverige verkar ligga där. Har jag tur så hittar jag den i Stockholm. S är dock inne i Bugaboo, det är i samma prisklass, men personligen har deras vagnar aldrig tilltalat mig, tycker inte alls dom ser speciella ut ens - det finns betydligt bättre märken med mindre tråkiga vagnar.
Ska vi ändå punga ut så mycket pengar väljer jag hellre en Mima Xari. Men då skulle jag nog vilja ha den guldiga hehe.
Beemoo är också ett märke som tilltalar mig, för den prisklassen är deras vagnar rätt stilrena. Nog ordet travel som fick mig att få upp ögonen för märket, men något säger mig att det inte alls har ett skit med resor med att göra haha. Först och främst vill jag ha en barnvagn som är bekväm för barnet, lätt för mig att köra och resvänlig. Så nackdelen med Origami är ju att den tydligen är tung. Jag har sulkyn från Graco som N haft, den var väldigt prisvärt, lättkörd och lätt att fälla upp och ned, och den skulle nog vara perfekt som en resevagn. Anser dock att sulkys passar bättre från 1-2 år, lär ju knappast vänta så länge med att flänga runt utomlands. Dessutom ska jag också bli faster och ser fram emot bebisdejter och bilresor så ja den vagnen måste både tåla att köras runt en hel del och inte ta så mycket plats i bakluckan. Vi får väl se till att provköra några stycken och därefter bestämma den som bäst matchar kraven.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress