Häromveckan efter att ha hängt på bloggen frågade P hur mycket den där Mima Xari vagnen kostar, varpå jag svarade att den guldiga färgen låg strax under 15 lax och med tillbehör kan det bli upp till 18 och lägger man till babyskyddet blir det lätt över 21 lax. Ville jag ha vagnen så kunde jag räkna med att få halva kostnaden betald. Alltså jag är ju inställd på att göra denna resa på egen hand, och så länge jag är i harmoni med mitt inre, vet jag att jag inte alls är ensam, det är liksom det enda jag behöver. Men den kärlek och stöd jag får från min omgivning är helt sjukt, känner mig så bortskämd att jag blir helt ordlös. Jag säger då det 20 20 livet är fantastiskt underbart! Jag fortsatte ändå att titta runt och när jag hittade Junama Diamond blev det game over. Där och då visste jag att jag äntligen hittat drömvagnen som min efterlängtade eldplutt ska rulla i. Vill dock även att räcket/benen (stavning?) ska vara guldiga.
Såhär menar jag. Lite konstigt att den varianten endast finns på tvillingvagnen och då har dom massor av färgkombinationer. Har googlat mig gul och blå och hittade varianten jag är intresserad av endast i roséguld. Har dock mailat affären där jag vill beställa om det går att skräddarsy vagnen vid leveransen - alltså att dom byter ut delarna. Inte fått svar än, men tycker nog att det borde gå.
Tex att dom kombinerar ''benen'' från den vänstra ovan och den svart/guldiga liggdelen från första bilden. Går det inte så kommer valet att stå mellan dessa två ovanför. Den vita är ju läcker den med men funderar hur mycket jag kommer behöva tvätta sittdelen, för den var helt vit och ungen lär ju spilla och ha sig. Jag hoppas verkligen att affären är villig att låta mig skräddarsy vagnen. 
Ååh jag är så glad över att ha hittat denna vagn, och både längtar och ser fram emot att se min lilla eldplutt rulla i den.
ExklusivaMoi

Först satte jag kaffet i halsen när jag läste priset " 21 tuseeeeen ffs"... och höll på svimma meeen sen innan jag skulle dunsa ner på golvet så kom vettet och räddade mig =P... liksom om man kan och känner för att satsa all-in så ska jag inte vara den som tycker varför!!! Jag är fasiken likadan *S* Kötta och bara ta för sig av det goda i livet<33333

Svar: Haha sorry! Vagnen må vara dyr men är ju så läcker. Tillbehören däremot tycker jag är onödigt dyra, det är det som leder priset upp till 21 tusen - bara babyskyddet gick på nästan 4000 kr. Det mesta numera är utformad att passa just det märke så väljer man vagnen är man nästan illa tvungen att även köpa tillbehören av samma märke. Lyckligtvis kommer den nya drömvagnen med dom nödvändiga tillbehören, den kostar också en del men jämförelsevis med Xari:n är den mer plånboksvänlig. Haha ja det är ju bland annat det vi pratat om sist, livet är till för att njutas, något du med är bra på. Istället för en resa väljer jag denna gång att lägga pengarna till en drömvagn till min efterlängtande eldplutt - h*n är ju trots allt en blivande avkomma till en livsnjutare <3
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress