Efter strulet i tisdags med en extra hotellnatt i Skavsta, så var vi äntligen hemma i onsdags eftermiddag. Måste medge att det blev en rolig erfarenhet att ha testat ett sånt hotellrum där man bäddar själv och delar badrum med andra. Vi hade ju för endast 250 kr kunnat uppgradera till en vanlig duddelrum men avböjde. Jag som diggar kontraster, kunde ju bara inte tacka nej till möjligheten att få uppleva något sådant hehe. Men om vi backar bandet tillbaka till söndagen när vi fortfarande befann oss i Malta och hade hunnit med en övernattning. Vi steg upp rätt sent den morgonen och tog oss till restaurangen där frukostbuffén serverades.  
Helt okej frukostbuffé och utsikten kunde man ju verkligen inte klaga på.
Det här utsikten har man precis utanför hotellet, som sagt fantastiskt bra belägen hotell. 
Efter frukosten började vi promenera runt området - St Paul's Bay. 
Vi tog ju en kort promenad dagen innan precis efter att vi hade anlänt på hotellet, så det var helt underbart att få uppleva området under dagtid. Vi höll oss dock på ena sidan. Och byggnaderna där förälskade jag mig fullkomligt i, så charmigt vackra.
Vi tog ut lite cash och bestämde oss sedan för att vara lite äventyrliga och hoppade in i en random buss med okänd destination. Vi satt i bussen tills den nådde slutdestinationen, åh njöt verkligen av vyn och tog mig en ordentligt titt på allting under färden.
Slutdestinationen - jag har för mig att vi hamnade i Mellieha. Ser ni ordentligt på bilden så ser ni en strand, det var en hel del folk där som solade, hade picknick och badade. Innan chauffören vände tillbaka, stannade han där en stund, något som gav oss möjligheten till en intressant konversation. Därefter vände vi tillbaka men inte ända till hotellet, vi stannade vid en supermarket.
Sevärdheterna vi fick se under bussfärden.
Vi handlade ett par saker inne på supermarket och valde att äta på restaurangen bredvid. Eller rättare sagt jag valde att äta, N läste igenom menyn och bestämde sig för att där inte fanns något hon gillade, så blev inget mat för henne. När hon säger sådär är det lika bra att ta henne på orden, annars blir det bortkastade pengar för hon kommer inte att röra den maten. I alla fall efter maten, satte vi oss i en buss mot huvudstaden Valletta där vi möte A som guidade oss runt, fortsättningen följer i ett eget inlägg....
 
Kamilla

Fantastisk utsikt från hotellet ni bodde på sista natten. Verkligen roligt att bara ge sig iväg utan varken mening eller mål. Fina bilder du bjuder på.

Svar: Vi bodde där under hela vistelsen, men väl tillbaka i Sverige strulade transfern hem så det blev en extra hotellnatt i Skavsta. Visst är det, så härligt befriande. Tack snälla :)
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress