Så.. förra fredagen på midsommarafton var S och jag bjudna hem hos C på middag. Efter att ha jobbat ett par timmar, mötte jag upp S och tillsammans begav vi oss till firandet där även ett par av C's kompisar förväntades delta. Väl framme frågar han mig om vi setts förut. Han kände inte igen mig, vilket i sig inte var så konstigt då vi endast setts en gång förut, och dessutom var jag nu gravid med färgat kort hår. Han gav oss en kort tur i lägenheten och berättade om ommöbleringen han hade gjort, S som varit där ett par gånger tidigare märkte av förändringen och frågade vad han hade gjort av det ena sovrummet, varpå han svarade att där rådde kaos med saker huller om buller lite varstans. Därefter föreslogs det att vi lika gärna kunde börja äta, då det antagligen skulle dröja ett bra tag innan hans kompisar var framme. Det bjöds på god mat och massa drinkar, och cola till mig. Med musik i bakgrunden satte vi oss i vardagsrummet, åt och diskuterade en massa, främst om relationer där det stundvis hettade till, ja eller rättare sagt där S brinner upp och tror att det snarare är ett krig än en diskussion. Stämningen var ändå bra och vi hade det riktigt kul, det skojades om allt möjligt och jag bara tryckte i mig en massa mat haha. Jag kände även för allra första gången en massa täta rörelser i magen som höll i sig bra länge, antagligen på grund av den höga musiken. Strax efter det anlände C:s kompisar som vi kan kalla för F och M.
 
Kompisarna presenterade sig och det visade sig att S och M förr i tiden var bekanta med varandra. Dessa killar var väldigt roliga och stämningen var nu på topp. Det som hände därefter fick hela min kropp att rysa och frysa av obehag (det var den första av totalt tre gånger som jag bokstavligen frös till under hela kvällen). C sitter på balkongen och röker (alltså har aldrig sett någon som röker så många gånger med så kort mellanrum och det var inte enbart cigg människan rökte på) S och jag sitter i soffan, F och M sitter på barstolar vid datorn och så ser jag att M håller på att blanda vitt pulver med ett internationellt id-kort. Jag fryser till och mina ögon öppnas upp ganska ordentligt, ni vet när man inte riktigt vill tro på vad man ser och typ önskar att det är fel med synen, för att inom loppet av några sekunder inse att det inte alls är fel på ens syn, att det man håller på att bevittna visst händer? Ja exakt så kändes det. Kände hur obehaget kröp in på mig, jag ser på S och leder henne dit med blicken, hon ser vad jag ser, får ingen större reaktion från henne. Sen slår det mig att C också måste knarka, ens kompisar kan ju knappast komma hem hos en och helt bekvämt drar in droger genom näsan utan vetskapen att man själv brukar dessa. Och jag börjar då på riktigt undra över dessa människor jag sitter och umgås med. Stunden är över, firandet fortsätter, strax efter det vill M åka iväg och hämta sin medicin. Jag trodde på allvar att människan menade riktigt medicin, livsviktiga sådana som han verkligen måste ta då jag uppfattade en viss desperation efter dom från hans sida. Alla börjar skratta över min oförmåga att hänga med i såna kodord, det visar sig vara knark, så han åker iväg för att hämta ännu mer.
 
Nu är det bara jag, S, C och F kvar i lyan. F röker på balkongen, jag tror mig viska något till S och säger även att ''my eyes are wide open, är beredd att springa härifrån närsomhelst och jag kommer förneka er alla, jag har aldrig varit här'' upprepar ett par gånger att my eyes are wide open, C går förbi, tittar på mig och säger att han hörde vad jag just sagt. Varpå jag frågar honom vad det är exakt han hörde, han svarar: något med wide open. Jag skrattar, kollar på S och upprepar samma sak, hon skrattar och sen viskar jag: oh herregud hoppas han inte tror att det är något annat som är wide open här - syftade då på att vissa konversationer var smått snuskiga samt att F tidigare drog ner gylfen litegrann och menade på att det var så varmt. Sen sitter jag, C och F i soffan och diskuterar om hemska brott, vad som leder människor att begå dessa samt spekulerar om måendet efter det. Det kommer fram att F's pappa sitter inne för mord på hans morbror och att han själv för inte så länge sen kom ut från fängelse där han satt inne för transportrån. Kort därefter tipsar C mig om en kompis till honom som har yogakurser några dagar i veckan, att jag kunde följa med honom dit veckan efter. Då jag är inne på att börja gå på gravidyoga kurser gick jag med på att följa med honom dit och testa, priset verkade också rätt rimligt. Fick även ligga i soffan där C försökte visa mig en meditationsteknik man känner sig helt hög av. Strax efter det anländer M (som varit borta i några timmar) med ''medicinen''. Det snortas ytterligare och röks på för fulla muggar. Vid det här laget är alla utom mig fulla och samtliga av dom förutom S är också höga. C och S hänger på balkongen, jag hamnar i en intressant diskussion med M och F om det inre livet. Kände mig så glad över den konversationen och säger det till F, ger honom hi five och säger att han verkar ''vaken'' och medveten, och vi inser att vi har en liknande tro men på olika sätt. Jag joinar dom andra på balkongen, efter en stund kommer F och frågar S om man ska dela på taxi. Nu har jag rätt dåligt koll på var områden i Stockholm ligger till förhållande till varandra men insåg att vi bor åt helt olika riktningar, men försökte ändå hitta en lösning. Då började dom skratta, C dog lite extra och facepalmade sig själv. Kände mig smått korkad och ba, antar att ni inte menar den riktiga taxin? S och F försvinner, passar på att fråga C vad det betyder och möts av en: pallar inte ens förklara blick. Vi började prata en del han och jag, han ställde en del frågor om min graviditet, han berättade en del om hans dotters mamma, många gånger lät han helt osammanhängande att jag knappt hängde med.
 
Han går in igen. S kommer ut, F följer med och börjar prata en hel del, också han väldigt osammanhängande att både S och jag frågar honom vad han menar för ingen av oss hängde med alls. Sedan säger människan att han hade kidnappad någon, där frös jag till för andra gången och sa rakt ut: jag dömer inte men måste tyvärr backa lite samtidigt som jag faktiskt backar mot S på den lilla balkongen. Sedan hamnar vi alla i soffan och diskuterar för fullt, M är då helt inne i sin mobil. Under den diskussionen kommer det fram en massa saker om kriminella aktiviteter om C, att döma av S's förvånade blick insåg jag att hon inte kände till dessa saker om honom. Jag såg mig omkring och tänkte återigen för mig själv: shiit vilka jävlar sitter jag med här? En till av C's kompisar gör entré, vi kan kalla honom för K. Han presenterar sig, säger gladeligen att han tagit med sig hembränt samtidigt som han ställer en stor dunk på soffbordet. Jag fylls ytterligare av obehagskänslor och tänker att dom redan är fulla och höga och nu ska det även kryddas med hembränt. Kl börjar bli mycket, frågar S när hon hade tänkt dra, varpå hon svarar att hon inte har bråttom hem och antagligen sover över. Jag tar en snabb titt på sl appen och tror mig höra om att dra ut och festa. K pratar med F, S sitter på balkongen och pratar i telefon, M och C pratar om att cigaretter är slut. M frågar mig om jag vill hänga med och köpa cigg, jag frågar om det finns en tokaksaffär i närheten, C svarar att allting är stängt. M fortsätter fråga mig, jag säger att jag är trött och pallar inte, han fortsätter fråga, jag påpekar att dom ju (han och C) kan dra iväg och köpa då det trots allt är dom två som verkar röksugna, jag pekar på dom andra att han kan fråga dom, han insisterar att jag ska följa med honom. Jag står på mig, han ba: kom igen, att jag kan åka en sån där elsparkcykel, varpå jag svarar att jag aldrig åkt en sån, han svarar att det är så lätt att köra, jag påpekar att det vore dumt i mitt tillstånd, han ba: vi kan gå att det tar endast fem minuter, jag säger då att i den takten jag numera går så lär det ta minst en kvart, han ba det gör inget. Under den tiden M och jag pratar om det här, står C där och ser ut att få damp, suckar och upprepar att han måste ha cigg. Jag ropar på S och säger att hon ska åka och köpa cigg med M, hon ropar: nej, varför ska jag med och köpa deras cigg. M fortsätter att böna mig, snälla kom igen, kom igen, det går snabbt. Då säger C: det kommer inte funka, hon kommer inte gå med på det. Jag kollar på både och säger: ni menar inte riktiga cigg, va? M säger jo, cigg. C suckar och går därifrån, jag tar fram min mobil och fastnar på en text jag läser. Upptäcker då att C står bakom mig, frustrerad och hans blick är fäst på min mobil. Oh måste ha cigg utbrister han, jag säger att det kanske är ett bra tillfälle att passa på att sluta eller hitta på något hemma att inta med samma effekt.
 
Han känns ännu mer frustrerad och går fram och tillbaka helt irriterad. M kommer och irriterar sig på att jag sitter framför mobilen, varpå jag påpekar dubbelmoralen i att han satte sig bänkad framför sin i flera timmar, han backar och ber om ursäkt. En stund efter vill han att jag sätter mig bredvid honom, han frågar om jag är singel och vill kramas, jag säger skämtsamt att vi befinner oss mitt i en pandemi och måste därmed hålla avstånd, kan således inte krama om honom men han kan få en hi five. Han ler och säger att dom ska dra, han står upp, jag slår i hans hand och även i F's som nu förbereder sig för att dra. Han säger att det varit trevligt, jag säger detsamma, att jag är glad att ha möt honom och uppskattade diskussionen om det inre, och så drog dom iväg M och F. S ber mig att kolla på sl appen om tiderna, säger att jag bara ska läsa klart texten. När jag gjort det, kollade vi på tiderna och så ville jag passa på att hinna kissa innan. Varpå hon säger att hon ba ska säga hejdå. När jag kommer ut från toan, ser jag S stå utanför sovrummet C tidigare berättat rådde kaos i. Står bakom henne och fryser till för tredje gången under hela kvällen, kunde inte tro mina ögon, jag ser C och K därinne stå framför ett knarklabb, den människa tog över hans dotters sovrum och förvandlade hans eget till ett jävla labb att odla knark i. Så många tankar som snurrade i skallen på mig, alltså vad i hela universum hade jag precis fått se!!? Därefter hamnar vi alla i vardagsrummet och C får damp och flippar ur helt. Han börjar snacka en massa osammanhängade skit, säger till människan att han inte ska projicera sina upplevelser och känslor på mig. Han är så arg, säger att tjejer är horor, lögnare, oärliga och en massa skit. Det var inte förrän människan ba, att jag var en hora, hur många hade jag inte legat med? Att jag var för fan gravid, om jag visste vem pappan till barnet var, vem av dom tre männen jag knullat runt med var pappan... alltså va? Jag tittar på S och fattar ingenting. Vet att enligt honom så var mamman till hans dotter otrogen, att han gjorde ett dna-test och gud vet vad. Jag upprepar då att han tamigfan ska sluta projicera sin skit på mig, tar tag i honom och ber honom att sätta sig ner och prata ut, mitt bland ilskan så kunde man verkligen känna hans smärta. Han blåser upp ytterligare men sitter nu ner på ena ändan av soffan, K och S ber honom att lugna ner sig, han ber henne och mig hålla käften, K vädjar till honom att sluta, att han nu går över gränsen, C skriker på honom att hålla käften innan han berättar vad han håller på med och gjort, K hoppar upp, tar sig bort från soffan och kniper igen, alltså aldrig sett någon så rädd och jag insåg även att det inte kan vara första gången han sett C flippa ur sådär. Han ba att vi borde ta oss därifrån, att när C är sådär är det ingen idé att försöka resonera med människan. C brinner upp, upprepar att du är för fan gravid samtidigt som han mer eller mindre försöker attackera mig. S och K står i väggen och pratar men han lyssnar inte. Vid det laget är K helt panikslagen och ba upprepar, alltså ni måste gå, ni måste gå, vilket vi faktiskt är på väg att göra och C ba: ut från mitt hem, ropar att vi är horor hela bunten, hur man kan bedra någon och bara gå vidare, alltså det kändes som jag var en av alla hans ex han stod och skrek på. Vet att hans nuvarande ex, skrev han hade bedragit honom, något både S och jag trodde hon själv hade sagt till honom. Men det visade sig att det var något han fick för sig utifrån vad hon nu ska ha skrivit, sen hade han fått damp då han fick för sig att innehållet hon ska ha lagt på någon av hennes sociala medier tydde på att hon dejtade någon och han var så förbannad över hur hon bara kunde gå vidare så snabbt. Till råga på allt, är det vårdnadstvist med barnets mamma och allt annat skit stackars går igenom just nu, och där stod jag och fick ta emot all den ilska han går runt och bär på. Det intressanta var ju ändå alla dessa tre killarna jag tydligen knullat runt med där någon av dessa ska vara pappan till barnet jag bär i mig. Tänk att jag vid det här laget är lika torr som öknen och minns knappt hur en kuk ens ser ut, men att det ska finnas hela tre kukar därute som jag omedveten har tillgång till? Say what?! Ni får nog ta och göra er till känna. Nog för att jag skojat om att det ibland känns som att ungen blivit till genom en orgy på grund av all fin stöd, men vad fan... det där var ju bara för mycket. Innan vi drog, skrek jag till honom att: jag hoppas det är drogerna och alkoholen som pratar, för annars behöver han mer än psykologen han börjat gå hos. Han ilskade till ytterligare och skrek att vi skulle ut från hans hem. Jag sitter ibland på en jourchatt för ungdomar som for illa och mår dåligt, och har tagit del av liknande, men blir ju en annan sak att bevittna det själv.
 
Vi har nu gått därifrån S och jag och pratar ganska högt om händelsen. S är helt chockad och finner knappt några ord ens. Mellan hans bostadsområde och stationen ligger ett slags industriområde, vi befinner oss där nu och ser en tjej som går mot där vi varit. När hon passerar oss, tar S sin telefon och ser att C ringt henne för tolv minuter sedan. Och vem ser vi gå med stora steg på andra sidan gatan? Jo C som låtsas som han inte sett oss. S ropar på honom och ba: såg att du försökte ringa mig. Han bara hettar till, kommer mot oss, skriker på mig och kallar både mig och S för horor, än en gång upprepar han, men du är ju gravid, pekar på min mage och går till attack. S's mobil ramlar av, skärmen spricker, hon plockar upp det samtidigt som hon står emellan oss och försöker blockera hans slag. Jag kan ju också vara en jävel och ba: att han minsann ska sluta träffa horor och annat skit jag inte alls minns jag skrek åt honom, nu brann han upp ännu mer, han skriker och spottar, jag börjar ilskna till, ta min tunga väska och ställer den på marken och går på honom. S står där mellan oss och skriker på honom att sluta annars ringer hon polisen, och skriker på mig som nu tagit hennes väska och försöker slå honom med den och ba: tänk på magen, V snälla tänk på bebisen. Trots att jag kände viss stöt mot magen av alla våra rörelser, så var gravid nog det sista jag tänkte på, för kände hur ilskan började ta över. Strax efter det gick han tillbaka samtidigt som vi skrek på varandra. Och jag kan lova er, hade jag inte varit gravid så hade min ilska nått toppen långt innan, och då hade polisen hittat oss brottades ner på marken för det finns inte en chans att jag hade gett mig utan att ha gett människan ärr för livet, som varje dag skulle påminna honom om att han gav sig på helt fel person. Vi fortsatte mot pendeln och S följde med ända hem där hon sov över, medan jag sov som en bäbis, kunde hon inte alls somna. Hela vägen hem var hon paranoid och såg sig om hela tiden och undrade även hur jag kunde vara så oberörd över det faktum att han gick från 0 till 100 på noll sekunder. Jag påpekade det faktum att jag haft ett förhållande med en sån, en mental ostabil plågad själ som knappt funkar utan sina antidepp och saknar allt vad självinsikt heter, vars offerkofta som han ständigt tar på sig när man säger ifrån inte ens lyckas täcka det där enorma egot, likt förbannat går han runt och förpestar andras liv. Så blir inte chockad av sånt där och orkar inte heller bry mig, för det har egentligen inte ens ett skit med mig att göra. Det är människor som är under attack av sina egna tankar och känslor, och istället för att stå emot, är dom ständigt på flykt ifrån sig själva och är världsbäst på att projicera sitt skit på andra när dom misslyckas med att ta ansvar för sina handlingar. Så skulle inte ens ligga sömnlös över skit dessa människor gör. För snart en månad sen bytte jag mitt nummer som endast ett fåtal har, då jag kommit till den punkten där jag inte alls vill ha ett skit att göra med mental instabila, efterblivna, hjärndöda och vad man nu är.
 
Det var årets midsommarafton det och nog mitt allra längsta inlägg någonsin. Det hände en del efter det men då blir det nog en hel del bok härinne. Igår, exakt en vecka efter händelsen, jobbade jag ett par timmar och drog till en badplats där jag hängde i ett par timmar innan jag skyndade mig hem. Anlände samtidigt som budkillen som levererade min elektriska fotbad med massagefunktion. Väl inne i lägenheten väntade mitt certifikat, haha hundra år efter, passade på att fira genom att inviga fotbadet. Så nöjd med den, särskilt nu när man blir tyngre förtjänar fötterna lite extra kärlek. Jag säger då det: kontraster, man måste bara älska kontraster.
ExklusivaMoi

Woooow, det är kul nästan jämt!!! Har också hamnat i sådana sitsar (3ggr, 2 för mycket!!)... det är väl roligt senare att berätta men fasiken inte när mn är i händelsen =P

Svar: Haha det är den, är så färdigt med psykisk skadade människor!
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress