En sväng på gamla bloggen fick mig att blicka tillbaka och kika på några av mina frisyrer genom åren. Dom allra flesta av bilderna togs på ett event. Hehe det har varit en hel del nostalgitripp därinne och så kul att läsa gamla inlägg och hitta en massa gamla bilder. För ett tag sen bestämde jag mig för att fabriksåterställa min stationära dator, och med det försvann en hel del men inte allting tack vare onedrive. Men riktigt kul att bloggen är kvar och många av bilderna som finns där försvann med återställningen. Dessutom har jag nu färgat håret och det kändes väl lite aktuellt att kika igenom gamla frisyrer. Vet ni, jag har alla dessa skor kvar, välbehållna hehe. 
Jag har färgat mitt egna hår en gång förut och har inte använt rakpermanent på mitt hår sedan 2013. För snart två veckor sedan var jag hos frissan för att färga håret blont. Jag borde nog ha läst på innan, oh vilken upplevelse att känna skallen brännas av blekmedlet. Efter lite över en halvtimme ville jag tvätta bort skiten och hon ba: det kommer bli gul, och man ba: det gör inget. Men fick ändå bita ihop ett bra tag till med själva färgmedlet. Tyckte ändå att resultatet klär mig, att jag tänker bära färgen ett tag till, innan jag åker tillbaka och gör om hela proceduren. Bilden är tagen tidigare i veckan, efter att ha jobbat några timmar och S bjöd på lunch. Ni kan även se min lilla växande mage tidigt in i vecka 15. Jag funderar på att göra en gravidfotografering lite längre fram in i graviditeten.
Det har lagts en massa pengar på olika hämtmat och restaurangbesök dom senaste månaderna men sushi har kommit att bli något jag njuter extra av att käka. Även sallad med vitlök och rödlök, frukter (mango i synnerhet), avokado och nötter äter jag mycket av.
Igår fick jag fin besök. Ett inlägg kommer när jag gått igenom systemkameran. Bilden är tagen med min nya telefon - inte illa va! 
ExklusivaMoi

Tycker du passar och bär upp de korta fripporna än många andra! Korthår ger en tuffare attityd och det krävs sin bärare att faktiskt göra det med =)... sen diggar jag din fräsiga färgen!

Svar: Tack! Tycker också att det klär mig rätt bra (=
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress