Den efterlängtade sommaren är nu här, solen skiner och stundvis steker en. Att få känna dess varma smekning försiktigt bränna en medan man njuter av en iskall glass och bara är, sån fantastisk glädjande känsla. Jag har verkligen haft helt underbara dagar och för första gången under mina 29 år, känner jag mig så oproportionerligt bortskämd och omhändertagen. En genuin kärlek som ibland känns alldeles för enorm stor för min famn att omfamna. Och nånstans känns det en aning märklig att för en gångs skull vara den som får och inte ger, samtidigt som jag givetvis njuter av det hela. Och ibland har jag velat pausa tiden, om än för endast en minut och bara får mjölka ur det fantastiska i ögonblicket om och om igen. Ett löfte till mig själv från förra året har varit att vara mer närvarande här och nu och verkligen ta vara att leva fullt ut i nuet, för nuet är lika med framtiden - idag var en framtid i går. Och jag anser själv att jag verkligen blivit bättre och bättre med det. Jag vill även tacka alla som med tydliga handlingar finns där och gjort mig så ordlösa, ni vet vilka ni är. Det hade varit underbart att fira med en weekend, men tror inte jag lär resa något mer i år, händer det blir det troligtvis inrikes. Jag fick i alla fall mina pengar tillbaka från den inställda resan som skulle skett den 18/4, fick pengarna den 8/5 men upptäckte inte det förrän den 22/5. Även hotellet där jag i början fick en voucher såg jag hade kort därefter betalat tillbaka pengarna. Med tanke på att väldigt många ännu väntar på deras pengar så var dessa väldigt goda nyheter för min del, när jag dessutom bokade resan utan avbokningsskydd. Men universum got my back så är inte ens längre orolig eller rädd för något, för vet att det alltid ordnar sig. 
 
En annan grej som verkligen gjorde mig omänsklig glad i veckan var när jag för första gången hitills fick förmånen att se en junama vagn live. Nöjde mig inte bara med att se, utan gick fram till tjejen och ställde en del frågor hehe. Vi klev av i samma hållplats och jag kände mig som en stalker när jag med viss avstånd sakta gick bakom henne bara för att se hur hon körde vagnen. Om jag ville be om en provkörning? Ohja, men ville inte vara creepy så lät bli. Hur som, ska eldplutten definitivt rulla i en Junama Diamond barnvagn.
 
Backar vi bandet lite, så fick jag förra helgen på nationaldagen finbesök av A aka ExklusivaMoi.
 
Mötet med den människa är alltid givande, bjuder på nyanserade diskussioner inom olika ämnen och så massa skratt på det. Vi har mer eller mindre samma åsikter i mycket och vissa saker håller vi inte riktigt med, men diggar att man alltid är närvarande i ögonblicket. Och det är väldigt få i min närhet som är så, tyvärr är man alldeles för ofta fastklistrat vid sin telefon. Utan här fotar man och snapar, därefter läggs det undan och man är då inne i stunden, det är något jag verkligen uppskattar. För övrigt är nöjet alltid på min sida, det är ett sant nöje att spendera tid med en annan fri själ som också vägrar att endast existera, men leva livet till fullo. 
Hon tog med sig en massa gottigheter från Mr.Cake och alkoholfria viner till mig. Eldplutten måste ha varit väldigt nöjd den dagen.
Efterrättersrundan toppades med nationalbakelser dagen till ära.
 
Tack för besöket och fint firande. Vi får ta och dra på ''andfådds vänlig'' äventyr, innan eldplutten bestämmer sig för att titta ut.
ExklusivaMoi

Det blev en fantastiskt nationaldag!! TACK för det vännen<3
Så det skall vara med att kunna umgås med folk, ha olika åsikter och förstå nuet... det är DÅ man kan uppnå både för sig själv å för de andra inblandade =)
Massoooor med kramar<33

Svar: TACK själv! Kramis kramis ^^
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress