25 juli 2020

The last weekend

Äventyr

En arbetsvecka har sprungit förbi!!! Mina dagar har nästan enbart bestått av att jobba, äta, skita och sova, nästan så man känt sig som en jättebebis. Förra helgen passade jag på att förberedda mig för denna fullspäckade vecka genom att vila ordenligt och ha en netflix-maraton av serien ''Suits'' som hade fått en ny säsong. Louis Litt är min favoritkaraktär, ååh ääälskar den människa, han är såå  underbar utmanande. En annan serie jag längtar att få se en ny säsong av är ''Messiah'' så fängslande het att hjärnan går på högvarv.
Fredagen den helgen åkte jag iväg för att få en stor dos av lilla M. F hade tjatat om 'kalkbrottet' att jag följde med honom dit. Jag fick även äran att inviga vagnen, så det var en supernöjd faster, särskilt när lilla M skötte sig exemplariskt genom hela utflykten. Jag la upp bilden på min story på fejjan och fick en massa ''grattis till bebisen'' hehe, eftersom jag enbart skrev tack till merparten av dom, lär dessa blir förvirrade när väl eldplutten tittar ut. Jag kommer då ''ha fött en till unge'' inom loppet av några månader haha herregud. 
Den här fick vi syn på väg till stället F hade tjatat om...
Framme.... det var faktiskt fint där. Vi stannade en bra stund innan vi åkte vidare.
Vi strosade även en stund på gästhamnen, stället var så fullspäckat med folk. Vill tillbaka och luncha där.
Vi köpte med oss lite gottigheter, valde denna. Väl hemma hos dom hade S hunnit med en hel del, bland annat att ha städat och lagat mat (afrikansk maträtt) och jag fick med mig en matlåda hem, som jag och eldplutten njöt utav framför Suits-maraton dagen efter. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress