Känslan när man får exakt det man önskat sig - ville ha en skytt som skulle vara en pojke and guess what it's a boy, ååh så underbart! Men ett tag där ''skojade'' jag om fyrlingar och hade så fina namn till dessa. En dag på jobbet satt jag och en kollega och gick igenom en rad olika namn för både könen, sedan kom det in en annan kollega och ba: Cornelius, där och då förälskade jag mig i det namnet och har sedan dess använt det varje gång jag pratar om eldplutten. Delade även med mig av namnet till A när hon var här på nationaldagen. När jag såg ultraljudsbilden jag la upp här, så ökade min tro på att jag väntade en pojke och morsan sa att ''den där är definitivt en pojke'' och många i min närhet har även både sagt och hoppats på en. Förra veckan på rutinultraljudet fick jag det bekräftad. Haha det var så kul när jag fick frågan om jag kunde gissa könet och jag ba: ''vänta lite, är det där en snopp? åh det är en pojke, det är en pojke'' haha så dramatisk. S ville veta med detsamma så ringde henne på en gång och delade nyheten samtidigt som jag gick ut mot bilen där L väntade på mig. Väl hemma blev det ett långt samtal med morsan som var sååå glad. Namnen stod då mellan Cornelius och Amadeus, men har verkligen fastnat för det förstnämda så troligtvis blir eldplutten en Cornelius. 
Nästa månad ska vi ha en babyshower för eldplutten, lokalen/rummet är bokad och inbjudan skickade. L och jag ska dit tidigare och fixa i ordning allting. All förtäring skulle dock ske via företaget och jag nästan dog när offerten för alkoholfri välkomstbubbel för 7 st flaskor gick på ca 3 lax, haha undrar på riktigt vad det är för fancy bubbel dom hade tänkt ordna? Inte svarat än (satte en budget på 5 lax för både maten, bubbel samt tårtan och accepteras offerten spricker ju budgeten) men det blir definitivt att förhandla om priset. 
Titta vad jag fick på hemleveransen idag, en hel del plagg till eldplutten som jag fyndade på H&M's rea.
I väntan på eldplutten är det en massa mys med fasters egna lilla gulleplutt. Bilden från i lördags där vi både däckade hårt hehe. 
ExklusivaMoi

Va fasiken!!! Vill de ha stryk?? 429kr/flarra =P... är ju bra nyfiken vad det är för några isf!!

Svar: Eller hur man blir ju bra nyfiken. Svaret jag fick är: vad som finns tillgänglig hos leverantören just då.🙄
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress