Denna onsdag har fokuset legat på skönhet och välmående, en härlig dag i skönhetens tecken där jag unnat mina fötter extra mycket kärlek. Magen växer, jag blir tyngre och fötterna får ju anstränga sig en hel del, så dom förtjänar att få skämmas bort ordentligt.
I vattnet hade jag bland annat färska basilikablad, bikarbonat, eterisk apelsin, jasmin och tea tree olja och lite badskum. Basilika är både avslappnande, lugnande och inflammationshämmande, dessutom dämpar det svullnaden och lindrar smärtan.
Så skönt att ha fötterna i och njuta av en väldoftande behaglig fotmassage med bubblande vatten. Enda minus är väl att det låter rätt högt när man har alla funktioner samtidigt, väljer man enbart massage så är det ju bara vibrationen man hör. Trots det, tycker jag fotbadet är värt varenda krona. Efter det sköna badet gav jag mig själv en ordentligt pedikyr och målade alla naglarna. Pricket över i:et under dagen var eldplutten som var igång och sparkade för fullt när denna hade sin dagliga sångstund med meditationsmusik.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress