Efter nästa vecka går jag in i en smått intensiv jobbperiod som kommer att hålla i sig fram till slutet av nästa månad. Bäst att passa på nu när jag fortfarande känner mig rätt så pigg. Dom få dagarna som jag varit på jobbet har jag njutit av härliga promenader efteråt, lite fika eller sen lunch har det också varit. Jag har dom senaste månaderna jobbat typ 1-3 dagar i veckan, resten av tiden har jag bara varit och njutit av nuet. Numera har det även blivit en hel del jobb på datorn, mest för att jag senare vill kunna få ut så mycket av den första tiden med eldplutten, så passar på att fixa allt sånt där nu. Drömmen vore ju att kunna ta med bebisen till jobbet, då jag håller på att byta bransch kollar jag även vilka möjligheter det finns där för mig att kunna vara mammaledig på mina villkor. Om jag själv får bestämma, så vill jag under min kommande föräldraledighet, måla, inreda, resa, pyssla, njuta fullt ut av min nuet utan att ta ut ersättning, i alla fall inte efter dom tre första månaderna hemma med eldplutten. Hur underbart hade det inte varit att få ha det så? 
 
För ett par veckor sedan blev jag faster och i helgen var jag, N, P och en annan bjuden hemma hos F och S på grillning och bebismys. Hon föddes ca en månad tidigare än det beräknade datumet och hon är såååå liten och så söt med sååå mycket hår. Det var så underbart att få hålla om henne, ååh fasters älskade gulleplutt. Helt plötsligt började jag längta ännu mer efter min lilla eldplutt. Det känns faktiskt helt fantastiskt att brorsan och jag får barn samma år, S och jag ser fram emot bebisdejter och en massa kusinmys. N verkade vara väldigt fascinerad över lilla kusinen M, hon tyckte att hon är så söt och ser ut som en liten docka. Det var kul att se.
 
Förutom den goda maten som jag ångrade att jag inte tog med mig hem, så bjöds det på en massa skratt och en rundtur med bilen utanför deras lilla ''by''. F ville även veta om det blir en flytt och vad jag isåfall skulle behöva ha en hjälpande hand med. Svarade då att där jag står så är jag inte alls bunden till det önskade resultatet, vägrar leva i det förflutna eller i framtiden, jag njuter av min nuet och är öppen för bättre alternativ än det jag för tillfället ser. Så med det sagt så bryr jag mig inte så mycket om något flytt, blir det av så är det bra, blir det inte av så blir det också bra. Både han och P tycker ju det är lite intressant att jag inte ens verkar bryr mig om saker och ting längre, allra mest för något som enligt dom ''hotar min frihet och har makten att begränsa mitt liv'', då min frihet alltid varit viktigt för mig. Precis som jag skrev här, är det här något jag själv sänt ut, även om det var längesen och nästan bortglömt - försökte förklara det för dom, då tyckte F att jag lika gärna kunde döpa ungen för Messiah haha. När jag 2018 satt här och grät floder då jag trodde att jag var med barn, sa jag till L att jag skulle bli det tidigast år 2020 och önskade då ha en skytt. I början av 2019 hade jag panik och både han och jag spenderade en bra stund på barnmorskemottagning, innan vi drog hem var vi en sväng på apoteket och köpte med oss dagen efter piller för 5 dagar då det hade hunnit gå 3 dagar. Trots att hon sa att vi absolut inte skulle ha oskyddat samlag efter att jag svalt tabletten så gjorde vi just det så fort vi kom hem, efter att jag tagit pillret. Haha ja höjden av idioti! Även om det egentligen var på grund av att jag tröttnar fort och står inte ut när saker och ting går på rutiner, och ville därmed att vi tog vår tid verkligen njöt av varje steg när vi ändå skulle ha fleeeera år ihop, så är jag idag glad att introduktionen till den världen gick så seg, för vågar inte ens tänka på hur det skulle kännas då om det redan kändes sådär - ja ibland så tror jag på riktigt att vårt sexliv gjorde oss ''korkade'' haha. Så när jag nu plussade och appen visade skytt så gick jag från 'men vad fan till woop woop' eftersom jag påmindes om det jag sa år 2018, däremot kan jag ändå förstå att både F och P är oroliga, men det finns som sagt ingen anledning till det.
 
Tanken var ju att saker till eldpluten skulle börja införskaffas efter sommaren men kunde inte låta bli när jag ändå höll på att köpa till min fina brorsdotter. Köpte en babysitter, babygym och babymobil med projektor till henne, och samma babymobil och en annan babygym till eldplutten. Just babygymmet jag köpte går att dra upp och det medföljde en massa bollar så det blir som en bollhav. 
 
Om det är något jag ätit väldigt mycket av så är det oxfilépizza, ibland utan champinjonerna och räkorna men med skurna jalapeno, mums mums. Beställer det från ett annat område och tar alltid hemkörning och när jag under en period åt det upp till 3 gånger i veckan, tvingades jag ge mig själv ett förbjud, som jag nu brutit vid två tillfällen. Men det är ju såå gott, man ba: hello you extrakilon.
ExklusivaMoi

Mjaaa... som sagt med att njuta av nuet, vill man moffa i sig en pizza så why not ^^
Ibland påminns man om att livet är allt för oföresägbart och det kan vända snabbare än en kobra!! Förra veckan blev jag påmind om detta igen så jag njuter för varje dag som om den vore min sista dag<3 Näää njut å leva livet ffs!!

Svar: You know me - äter det jag vill ha liksom. Hur jobbiga såna påminnelser än må vara är dom faktiska värdefulla, för som du skriver så påminns man om hur skört livet är. Bara njuuut kära du, skål för livet <3
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress