Vi överlevde flygresan och är nu framme i Hurghada, Egypten. Jag har sedan liten drömt om att få beskåda pyramiderna live och nu är jag här. Det känns så himla skojigt och jag ser så fram emot fredagen hehe. Jag har dock gått och blivit förkyld med en rinnande näsa, och hoppas att det går över snart. Vi bor i en juniorsvit på hotell The Grand Resort vars arkitektur jag fullständigt förälskat mig i. 
Mitt emot sängdelen. Speglar verkar vara en stor del av inredningen på hotellet, dom går liksom att hitta överallt.
Älskar detaljerna: taket, golvet, möblerna, vaserna....
Badrummet som jag verkligen tycker är i behov av renovering.
Vår uteplats/terrass med utsikt över poolområdet. 
Utsikten från vänster och höger sidan av uteplasten. Diggar verkligen exteriören här, jättefint.
 
Hotellet är väldigt stort, vackert och en aning slitet. Dess officiella klassificering är en femma, hos Ving ligger det dock på 3+. Personligen hade jag tagit bort pluset, för hur charmigt jag än finner det, så hade enbart lite uppfräschning av färg gjort en stor skillnad och gett det en ordentligt lyft. Vidare så hade jag gärna sett till att standarden i badrummet höjdes. Är lite kluven inredningsmässigt, en del av mig hade velat ha det ljust och modernt och den andra delen hade velat bevara en stor del av det gamla. Kände verkligen att jag kommit till en annan världsdel när jag klev in i rummet och det är ju precis så det ska kännas.
 
All inclusive är något jag vanligtvis undviker. Det enda jag verkligen vill ha är frukostbuffé, sen vill jag gärna strosa runt bland olika restauranger. Denna hotell är dock en "All inclusive" så det ingår i priset. Vi testade maten ikväll, det var en hel del att välja mellan, men saknade olika alternativ gällande själva rätterna - tex: att man ska kunna välja mellan olika kycklingrätter, grytor och liknande. Tänker att det ändå är vår första dag, så vi får helt enkelt se hur utbudet varierar sig framöver. I slutet av resan tänkte jag skriva ett inlägg som sammanfattar hela resan. Då kan jag även skriva lite mer utförligt om min upplevelse här på hotellet. 
 
Hemma Hos Felicia

Vilket vackert hotell ni bor på!! :D

Svar: Tack! 🎈
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress