Hello you! Då var det nya året här, 2020 - jag har precis som föregående åren inga löften att hålla även i år. Brukar dock vanligtvis sätta upp några personliga mål att uppnå under året, men i år går jag ett steg längre och slopar även det. Med det sagt så har jag inte satt upp några nyårslöften eller mål att uppnå under året. Jag tänker ägna hela det här året åt mitt inre och låta hjärtat visa vägen. Med andra ord så ska jag låta mitt hjärta leda mig framåt, det ska helt och hållet få bestämma allt det jag tar mig an i år. Jag befinner mig på en plats i mitt liv där jag med hela mitt väsen älskar livet med dess alla kontraster. Jag vill resa, alltså verkligen resa mycket, se och uppleva allt denna jord har att erbjuda. Jag vill fortsätta utforska jaget, se alla dessa sidor av mig själv, bortom det kroppsliga. Förutom att fortsätta uppleva så mycket glädje, vill jag nu framöver i mitt livs stig ger mig ut i världen och ha både spännande och givande möte med alla dessa underbara själar världen över. Alltså jag har börjat se mitt liv som ett oförglömligt äventyr.
 
Förutom att planera en eventuellt rundresa i Asien och även inför denna kommande i Nordafrika, så sitter jag även och fixar med min hemsida, som lär lanserades nån gång under året. Det är inte riktigt en topp prioritering om man säger så. 
Vill i vanligt ordning göra så mycket som möjligt själv, delvis för att jag är duktig på det och faktiskt tycker om att greja. Detta är hur startsidan ser ut just nu, inte riktigt helt färdigt men jag grejar på. Det tar faktiskt tid, mycket mer än vad man tror. Men när jag har tid för den, så brukar jag sitta och fixa. När jag känner mig färdigt och nöjd, samt hjärtat säger NU, ja då släpps det med detsamma. 
Ungefär såhär kommer mobil versionen att se ut. So far så tycker jag väl att det ser helt okej ut.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress