Dagens och gårdagens outfit - ser lite ''borta ut'' hehe
 
Vid det här laget har jag typ hundra olika saker på g och det börjar bli lite rörigt. Försöker nu att ta några saker i taget, istället för allting på en och samma gång, det blir som sagt rörigt och det gillar jag inte alls. Dessutom skulle jag behöva en hel del tid med det ena projektet, hela året om så krävs. Den kreativa delen i hjärnan behöver vara i toppform för denna utmaning, åh blir ju helt vansinnigt berusad i skapandeprocessen att jag ser fram emot att återigen överträffa mig själv. Mina hjärnidéer ibland = alltså wow!
 
För övrigt fortsätter livet att le mot mig och jag fortsätter givetvis att le tillbaka. Åh det är så underbart. Fick veta att en bekant till mig periodvis bott i Malta dom senaste åren och är på plats när vi befinner hos i landet, och har gått med på att visa hos runt. Dessutom reser människan till Sverige samma dag som oss - alltså, hur underbart? Alltså jag tror inte längre på sammanträffande, utan på synkronicitet. Det händer då tok för mycket av sånt, för att det enbart ska vara sammanträffande, det brukar mest hända mig under perioder där jag är intensiv i mina meditationer. Blir ju både rädd, peppad och smått tokigt haha. Ett roligt exempel är att jag för bara ett tag sen började titta runt på lägenheter med minst två balkonger, bara för att drömma mig bort lite då suget efter att flytta verkar ha minskat rejält. Sen så iförrgår hittade jag i skräpposten ett erbjudande till en större lägenhet med visning idag. L hängde med på visningen och det var en rejäl fyra med två balkonger, en rätt stor klädförråd och fönstret på matplatsen i köket var så fin. Men det jag gillade mest är att fönstret i vardagsrummet kan man sitta på och har vyn mot skogen. Dock så ogillade jag verkligen tapeterna.
 
Har fram tills imon att svara, men kände inget wow här vill jag verkligen bo, även fast att jag definitivt kan tänka mig det. Dessutom verkar jag som sagt inte vilja flytta längre, fick möjligheten att kunna göra det för knappt två veckor sedan, men förvånansvärt nog kände jag inget intresse överhuvudtaget. Hade en känsla av att något bättre skulle snart hitta sin väg till mig. Känns dock inte som dagens är den, men ska sova på saken och se hur jag känner kring det hela imorgon. Tyckte ändå det var ett roligt ''sammanträffande'' att den hade två balkonger. Imon ska jag på ett reklamjobb, har eventuellt ett annat på g nästa månad med bra betalt att jag håller både tummarna och tår. Får jag det och dom dessutom köper utomhusrättigheterna, lär min resa i april bli helt underbart haha.
Victoria

Du är jättefin! :)

Svar: Tack! 🎈
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress