Förutom att ha fått en fantastisk start på veckan, har jag dessutom fått helt underbara bilder på den växande magen i vecka 24.
Just denna här är min favorit. I veckan går jag även in i vecka 25, vilket innebär att jag då går in i 6e månaden och därmed får jag äntligen träffa eldplutten om knappt 3,5 månader. Med tanke på alla oxfilépizzor och annat skräp jag stoppat i mig är det ett under att jag hitills endast gått upp ca 6,5 kg, det mesta av det har nog satt sig på brösten, så enorma som dom blivit haha herregud...
Den fina dagen avslutades med en god måltid.
Igår var vi en sväng på ikea och denna ''gungstol'' fick följa med mig hem. Den hittas nu på eldpluttens hörna, den är rätt stor men helt okej. Tanken är ju att sitta där och amma, särskilt på natten och då kan det vara skönt att gunga lite. Nu var det ett bra tag sen jag hade nattmeditation, men tanken är att sätta igång igen snart och förhoppningsvis väljer eldplutten att väcka upp mig just den tiden om han nu ska hålla på vakna upp under natten, så kan jag slå två flugor i en smäll - både meditera och amma honom samtidigt.
ExklusivaMoi

Åååh se däääär!! Nu börjar kulan synas ^^... jäkla cool morsa alltså! Sååå jäkla typiskt att jag inte kunde byta pass när det vankas babyshow men denna är en av mina absolutaste viktigaste som speciellt vill ha mig så jag få vackert tacka för inbjudan men dess värry avböja mig *snyft* Vi tar igen en annan gång vännen<3 Kramar!!!

Svar: Jaa nu jäklar blommar magen som bara den ;)
När plikten kallar, såå. Det är ingen fara, vi får ta igen en annan gång. Håller tummarna för dig den dagen. Kram <3
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress