Eldpluttens bedside crib har nu flyttat bredvid min säng och hans lilla hörna är nästan färdig. Det som återstår för att bebishörnan ska bli komplett är att väggskötbordet ska upp och en gungstol ska införskaffas och eventuellt en liten matta. So far är jag väldigt nöjd.
Kändes inte riktigt som rätt ställe när hyllan stod här, har istället lagt dit kofferten nedanför. Jag har gjort av mig med av nästan allting från tösens bebistid, men vissa saker sparade jag och tänkte att det skulle vara häftigt att se hennes framtida barn använda samma. Bara tanken att hon haft dom svarta skorna ovanför på hennes första nyårsafton, känns en aning overklig. När hon var liten prenumererade jag på goboken så hon har massa böcker därifrån. Den stora på bilden innehåller sagor som både hon och jag läser ofta för eldplutten. När jag gick igenom hennes böcker och valde några till eldplutten var hon väldigt noga med att betona att hon inte ger bort utan lånar ut dom till honom, haha älskade tös. För övrigt så verkar lejonstatyn verkligen ha hittat sin plats.
Nästan en tusenlapp för dessa gulliga koffert tyckte jag nästan var lite för hög, tills jag fick hem dom. Återigen en påminnelse till mig själv att kolla måttet, dom visade sig vara större än vad jag föreställde mig. Därinne kan man hitta eldpluttens första kläder som jag både tvättat, strukit och vikt, sa till N att det är en 'statement' att nu får vi en till ombord på våra resor, vår reseduo blir därmed en trio.
Nu när man stundvis verkligen kan se bebisens rörelser utanför magen, känns lässtunderna extra roliga för den blivande storasyster. Själv tycker jag att det är både fascinerande och häftigt samtidigt som jag även kan känna ''men eew'' - att man har något som både rör sig och lever inuti en, det är väl det som gör det fascinerande. Jag ääälskar ju verkligen om att läsa och gör det mer eller mindre i perioder, dom senaste månaderna har jag verkligen förkovrat mig på olika studier om hur man som mamma kan influera barnet i magen. Väldigt intressant läsning! Var ju till och med en där man kan programmera sin vardag med ungen redan nu, den fann jag extra intressant och har försökt nu när jag känner av honom alltmer att kartlägga hans aktiviteter, men han verkar vara lika oförutsägbar som hans mor. Däremot är det ingen tvekan om att han kommer vara en livlig unge med ett rikt och harmoniskt inre liv.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress