Förutom att gå in djupare i min inre resa, var en av mina mål i år att flytta till en större lägenhet. För ett bra tag sen blev en nybyggd hyresfastighet en stenkast från mig, klart för inflyttning. När jag fick mail om att boka visning blev jag lite nyfiken, men intresset svalnade rejält när jag såg dom skyhöga hyrorna, för lägenheter som inte ens såg så speciella ut.Tänkte att man i så fall lika gärna kunde köpa en bostadsrätt. Ska jag betala en så hög summa i månaden är det bäst att bostaden golvar mig varje dag jag vistas i den. Jag som vägrar hoppa in i ekorrhjulet, började drömma mig bort och för några veckor sen slog jag slag i saken. Märk min förvåning när det faktiskt gick. Mitt gamla jag hade blivit helt chockad men även om jag blev lite förvånad så visste jag ju exakt vad det berodde på. Nu var det bara att börja leta efter en tilltalande bostad. Men där jag helst vill bo, kunde jag i bästa fall få tag i en tvåa, eller snarare en etta efter bilköpet, om ens det haha. Ja ni hajar, samtidigt började jag även att leta efter en bil, en Mini för att vara exakt. År 2016 var första gången jag satte min fot i en Mini och förälskade mig i interiören, den dagen önskade jag mig en som första bil.
 
I torsdags förra veckan fick jag syn på denna skönhet ovanför som jag förälskade mig i. Bad brorsan som delvis jobbar med bilar att kolla upp den, när han klargjorde att den var så gott som ny och vilket kap den var, åkte jag dit i lördags och köpte den. 
I onsdags åkte L och hämtade hem den. Jag var då på en tv-serie inspelning med N hela dan och fick inte chansen att köra den förrän i torsdags. Även om jag helst ville ha en Mini clubman på grund av att jag bokstavligen diggar dess baklucka i form av två dörrar, så är jag väldigt nöjd med min Mini one, damn jag älskar den - det är vad jag kallar en bil i min smak, den är värd varenda krona. Hur det blir med lägenhetsköpet återstår att se, den jag helst vill ha går på 9 mille. Antingen får jag nöja mig med något jag i värsta fall inte alls gillar eller så får jag vänta och hoppas på en mirakel - eeh konstigare saker har hänt. Just nu planerar jag inför vår kommande långweekend, när jag kommer tillbaka kan jag äntligen börja söka jobb inom inredningsbranschen - det är något jag verkligen ser fram emot. För övrigt ser jag fram emot årets sista månaderna. Eventuellt kommer jag att blogga på resan. Vi hörs snart!! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress