När jag tittar på dessa bilder på N från förra lördag när vi var på väg till flygplatsen, så tänker jag på vad V sa till mig: ''alltså du uppfostrar ju framtidens livsnjutare'' och man ba: ''I tell you, tell me all about it''  ... här formas en världsresenär och livsnjutare av rang. Jag lär henne konsten att både leva i nuet, öppna sitt sinne och uppskatta allt det vackra jorden erbjuder oss varje dag. Framförallt att nyckeln till ett rikt och harmoniskt liv är att öppna upp sitt hjärta och bli ett med sitt högre jag, bara då kan man leva på riktigt. Lär även henne vikten av att kunna kompromissa, MEN att hennes sätt att leva hennes liv på är inget hon någonsin ska behöva kompromissa om. Tuttar jämt i henne, att då är det hellre bättre att gå sin egen väg, även om det så skulle innebära att hon står där helt ensam. För den viktigaste människan i hennes liv är hon själv, så därför ska hon alltid vara henne själv trogen i första hand, men aldrig på bekostnad av någon annan. Därav varför hon alltid ska följa sin egen väg, och det oavsett omständigheter, aldrig ska hon vara en följare men alltid sträva efter att vara en ledare som känner till sitt eget värde och lever sitt liv på sina egna villkor.
 
Så länge hon är sann mot sig själv, har sitt hjärta öppet och tror på sig själv, ja då har hon allt hon behöver för att skapa det liv hon önskar leva och åstadkomma allt det hon vill här i livet. En sak som jag verkligen beundrar hos mig själv, är det faktum att jag alltid vägrat följa strömmen och alltid skapat mig egna spelregler även om det inneburit att jag stått där helt ensam, och det är något jag kommer se till att hon och mina framtida barn tar efter. Det är även anledningen till att jag diggar eldtecken så mycket, för det här är en sida jag sett hos många av oss. Vi skapar egna regler och vägrar rätta in oss i leden, särskilt när det kommer till relationer. 
 
Jag älskar den här bilden. ^^
Och så var vi äntligen framme i vårt lägenhetshotell. Kl var så sent att det redan var söndag när vi gick och la oss. Vi bodde på sunwing side beach - det kommer ett eget inlägg om det hotellet. Nej, alltså vi hade det riktigt trevligt där, hela resan har varit en fantastisk upplevelse. Och med tanke på att vår senaste resa tillsammans inte blev så bra i början, när vi missade flyget och allt annat skit. Även om N trots allt var jättenöjd då dom hade barnklubb, med barndisco och hon fick en vän som hon jämt var med. Så ville jag ändå gottgöra det, vilket jag kände att jag överträffade med denna resa. Hela resan överträffade våra förväntningar. 
Netti Starby

Åh vad gulligt sagt av henne och det är jättebra att du tutar i henne det. Vad roligt att ni hamnade på ett fint hotell och att resan gick bra trots att ni missade flyget. <3 Kramis

Hilma Eklund

Det var banne mig en cool tjej! :) Kram!

Ida - foto & häst

Men så söta bilder haha! Vilken resenär :D

Julia Svensson

Åh så mysigt!!

Ullie

borta bra men hemma bäst så är det ju
ja vilka fina bilder . bra du tutar i henne så de vet

ja tror det är combo ny medicin o allergi medicin ja blir så trött av

Emma Engström

Så himla fint inlägg verkligen! <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress