Dag 7 som även var vår sista dag, var ganska festligt trots att det fanns en viss vemodskänslor. Vi påbörjade dagen med att inta vår sista frukostbuffé tillsammans med T. Det var också hennes sista dag där, till skillnad från oss så anlände hennes transfer till flygplatset strax efter frukosten, vår skulle inte komma förrän runt kl 10 på kvällen. Så vi hade gott om tid att ta vara på dagen.
N hade sedan tidigare en bokad tid hos frisören för en brazilian blowout behandling.
4 tim senare var behandlingen klar och hon var förvånansvärt lugn. Jag rör knappt hennes hår då jag inte pallar med hennes gnäll, har då inget tålamod för sånt. Behandlingen beräknas hålla i 3-4 månader. Frisören rekommenderade ett speciellt schampo som vi köpte med oss och så fick jag råd om hur jag skulle sköta det. Jag fick inte ha något annat i håret, än att tvätta med schampot och föna. Jag valde att låta mina öron att inte höra den delen, så lägger i min hemmagjorda hårkräm. Det har nu snart gått en månad, hon har vid det här laget hunnit tvätta det ett par gånger. Det är inte lika rakt längre, snarare en aning vågigt men mjukt är det fortfarande.
Därefter bestämde vi oss för att ta oss till den antika Side en sista gång, och även fortsätta till restaurangen där hon åt den supergoda salamipizzan, då jag var väldigt sugen på den. Trots att vi var väldigt nära så pallade vi inte fortsätta gå längre haha. 
Vi valde då den först bästa restaurangen vi fick syn på vid stranden, vars inredning jag diggade. Eftersom att vi knappt ens hängde på stranden (vi gick dock förbi där nästan varje dag) under resan så kändes det rätt skönt att få avsluta vår sista dag där. 
Vi beställde var sin salamipizza i hopp om att det skulle smaka lika gott som på den andra restaurangen, men tihi fick vi. Den smakade inget vidare, men gick ändå att äta. Därefter gjorde vi inte så mycket, vi tog en lång promenad tillbaka till hotellet och bara fördrev tiden genom att strosa runt på hotellet och ta oss en sista titt på allting. Nej vi blev verkligen helt nöjda med hela resan.
 
Relaterade inlägg till resan: HotelletDag 1Dag 2, KülliyemoskéDag 3Dag 4, Dag5, Apollotemplet, Dag 6, Parasailing.
Carro

Åh så härligt! 😍

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress