På vår näst sista dag, alltså dag nr 6 så var det dags för vår andra förbokade utflykt, jeepsafari. Jag hade verkligen sett fram emot utflykten, så ni kan bara föreställa er hur efterlängtad den där dagen var, och dessutom blev jag mer än nöjd med den. Utflykten motsvarade inte bara mina förväntningar, den överträffade dom. Väl insvesterade pengar må jag säga, som gav oss ett ovärderligt minne för livet. Ett minne vi lär att minnas länge. Dessutom blev vi bjudna på en enastående magisk utsikt.
Vi påbörjade dagen i vanlig ordning med frukostbuffé, och kort därefter hoppade vi in i jeepen som plockade upp oss utanför hotellet.
Efter att ha åkt en stund så gjorde vi ett stopp här för att gå på toa och sträcka lite på benen.
Efter att ha kört runt ett tag i både land och vatten, så gjorde vi ett till stopp, där hela gänget stod och betraktade en sköldpadda. 
En underbar härlig bild på oss på en dag som är värt att minnas om och om igen.
En till toapaus - här stötte vi på andra som även var på ett safari äventyr. Då och då stötte vi på varandra på vägarna - det var helt livliga, högljudda och galna stunder. I vår jeep var det blandade åldrar, och i dom där det typ bara fanns ungdomar var det extra livlig.
Jag säger då det moder natur är så oemotståndligt vacker... wow!
N och jag satt längst fram i jeepen tillsammans med chauffören, hehe bara det bästa duger för oss.
En av dom bästa stunderna var vattenkriget vi hade med dom andra åkarna, alltså jag säger då det, här snackar vi äventyr. 
Lilla livsnjutaren, det här var faktiskt en utflykt vi både kan tänka oss vara med om och om igen.
En till stopp där man fick sträcka på benen och bara njuta av utsikten. Minns inte vad platsen heter men det var många turister där.
Och så sista stoppet. Under hela äventyret fanns det en fotograf som både filmade och tog bilder som man kunde köpa sen. Men kände inte för det så avstod. Nu i efterhand tänker jag att vi kanske borde ha gjort det, det var ju ingen farlig summa.
Där på vårt sista stopp intog vi lunchen, och utsikten kunde man verkligen inte klaga på.
Lunchen - det var lite av en buffé, dock fick man i förväg välja mellan kyckling eller fisk. Både tösen och jag valde kyckling.
Efter lunchen var det dags att hoppa in i båten för en timmes båttur.
Vi satte oss längst upp, det duggregnade lite till och från, men skönt och härlig var det.
Passade på att meditera i en kvart. Det är precis under såna stunder som det är känns som en härlig tid att vara vid liv.
Efter båtturen var vi tillbaka till lunchstället. Fotografen kom tillbaka om dom som beställde film och bildpaketet fick det. Därefter var utflykten slut och vi lämnades tillbaka på hotellet. Nej alltså jag var mer än nöjd med en dagen, helt galet underbart.
Lite sen middag på hotellet senare på kvällen.
Vi mötte upp T och som vanligt avrundade vi kvällen med en härlig underhållning. Först är det Lollo & Bernie för barnen där N ofta passade på att kramas, därefter kör dom en show för vuxna. Slutligen var det upp till rummet, meditera och sova som gällde.
 
Relaterade inlägg till resan: HotelletDag 1Dag 2, KülliyemoskéDag 3Dag 4Dag5ApollotempletDag 7, Parasailing.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress