Tack vare den trevliga karln som vi träffade dagen innan och hans resebyrå, så hade vi nu ännu en fullspäckad äventyrsdag framför oss. Vi hade nämligen bokad hamam billigare än om vi hade gjort det inne på hotellet, utan det skulle ske på ett annat hotell som låg i närheten och dessutom ingick transfern till och från hotellet. Vaknade extra glad den dagen och satte på mig min bikini under kläderna. Shiit alltså jag har gått upp i vikt, ca 4 kg. Vanligtvis väger jag max 56, brukar pendla mellan 54 - 56 kg men är alltså uppe på 60 kg nu. Det känns som om kroppen förbereder sig för vad komma skall. Med N gick jag upp hela 10 kg och allting gick smidigt till, ungen var ju ute på tre krystar och det hela tog knappt 3 min från när jag började tills hon var ute. Tydligen väldigt ovanligt för en förstföderska och dessutom fick jag beröm för mina väldigt starka fittmuskler, man ba: tack jag vet. Sa till L att jag hoppas gå upp max 15 kg den här gången, och det är bäst för honom att inte bli såkallad sympatigravid. Har ju hört folk som går upp över 30 kg. Jag hade fan fått panik. Förra veckan fick jag en ny mixer från honom, haha det är min fjärde, har av någon konstig anledning förstört dom alla, så hoppas denna håller ett bra tag, ska börja missbruka mina frukt och grönsakssmoothies och äta hälsosammare igen.
För att återgå till resan, så intog vi frukost och lagom tills vi var färdiga anlände taxin som skulle ta med oss till hamam badet.
Har av förståeliga skäl inga bilder på hela proceduren men det började med att vi fick basta, sedan ångbasta för att därefter skrubba in oss med salt? i rummet ovanför. Därefter var det dags för själva hamam, först skrubbades jag ordenligt, sköljdes av och sedan tvålades jag med skumtvål som masserades in. Rätt intimt och det var en ungkille som gav mig behandlingen, så om man inte är bekvämt med att bli rörd sådär ska man nog tänka innan man bestämmer sig för att testa, men annars tyckte jag inte att han försökte med något fult om man säger så. Förutom att skrubbas så fick även N samma behandling. Efter att ha låtit kroppen torka, blev det dags för en havtimmes oljemassage. Oh fan vad härligt det var, man kände sig som en ny människa när man åkte taxin därifrån.
Och så fortsatte äventyret. Vi höll på att promenera tillbaka till området där vi bokade allting eftersom att T skulle åka parasailing.
Tillbaka till ruinerna av Nymphaeum, dock var det annorlunda denna gång, vi fick syn på kameler och N och T ville rida dom.
Såklart pröjsade morsan så N fick sin lilla ridtur och klappa på den unge kamelen.
Vi fortsatte strosa runt mot vårt tänkta destination och under resans gång skulle N givetvis hålla på att klappa på allting som andades.
Och äntligen var vi framme. Det ligger på ett helt annat område så det är faktiskt en bra bit att ta sig dit.
Vi åkte båten till och från parasailingbåten och både N och jag fick vara med där när T åkte, så vi fick en gratis båttur hehe.
Därefter var det dags för lite mat. Den där salamipizzan som N beställde var så jäkla god.
Själv tog jag något med kyckling, minns jag rätt så tog T något med kött.
Mot kvällen satte jag på mig ett ansikte och hade en fotoshoot. Det fick man som gäst på hotellet med en bild utan extra kostnad.
Därefter satte vi oss på baren och en av bartendern bjöd oss på drinkar. Det var dock alkohol i dom, han bara gjorde och gav oss drinkarna, så hann aldrig tala om att jag inte dricker alkohol. Vi hängde där en stund och avslutade kvällen med att titta på kvällens föreställning - det var så roligt. Ååh jag var verkligen nöjd med den dagen, fan vad mycket jag skrattade alltså, så himla trevligt.
 
Relaterade inlägg till resan: HotelletDag 1Dag 2, KülliyemoskéDag 3, Dag 4, Apollotemplet, Dag 6, Dag 7Parasailing.
Sara Ekman

Så härligt ni har det! :)

Emma Engström

Åh, skulle verkligen vilja klappa en kamel! De är så fina :D Hoppas verkligen att mixern håller denna gång! KRAM

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress