På dag nr 4 så var det dags för ett storslaget äventyr nu när vi hade blivit en trio. Vi påbörjade dagen i vanlig ordning med en god frukostbuffé, och till min och tösens förtjusning så fanns det vattenmelon till buffén den där härliga morgonen. Haha shiit vad mitt hår har blivit väldigt solblekt, det är ljusare i skrivande stund och jag tänkte faktiskt ta och färga det mörkt nu här nästa vecka. 
Vi tog med T till den antika Side med dom vackra ruinerna av Nymphaeum. Och äntligen kunde man få lite bilder på sig själv.
Alltså det var så häftigt att befinna sig där. Dessutom hade ju N och jag vid det laget hunnit vara där ett par gånger redan heheh.
Vi fortsatte att strosa runt på området, dom där ruinerna verkade ju finnas precis överallt.
Sen bestämde vi oss för att ta oss in i amfiteatern, inträdet var gratis för N och minns jag rätt så betalade jag nog 10 turkiska lira.
Redan på vår första dag där blev jag nyfiken på den romerska teatern. Och nu var vi inne, spänningen var olidligt.
Känslan att befinna sig där, sätta sig och bara gå runt därinne var mäktigt. Kunde verkligen se gladiatorspel spela sig framför mig.
Haha jag var ju bara tvungen att sätta mig ner och meditera en stund. Jag passar alltid på dom stunderna jag är extra hög på livet.
Därefter fortsatte vi att strosa runt och upptäckte ett helt nytt område och här använde N sina fickpengar och köpte en LOL väska.
Vårt hotell låg ju mitt i ingenstans och här fanns ju massor utav dom. T var sugen på parasailing och vi lärde känna en trevlig karl på en resebyrå som anordnade en massa olika utflykter, hon bokade parasailing och vi bokade hamam till dagen efter.
Vi fortsatte vidare och upptäckte ännu ett område... alltså det kändes som en helt ny värld med såå många restauranger och butiker.
Vi valde att ta en paus där och njöt av varsin drink - sprite till N, smoothie till T och alkoholfri strawberry daiquiri till mig.
Vi fortsatte att gå och till min enorma förtjusning så hittade vi apollotemplet... letade efter det så länge så glädjen blev total.
Kort därefter var det dags för lite mat. Haha vi beställde skaldjursplatå och liknande för kött, vi utgick från bilderna på restaurangen men det vi fick serverad var ju låångt ifrån det, haha snacka om falsk marknadsföring. Vi valde att ändå äta av det, men jag och min mun kunde inte riktigt hålla tyst, så påpekade det när vi skulle betala och den där servitrisen log så där skyldig lurig. Haha dom visste fan vad dom gjorde. Vi gick förbi där dagen efter, dom hejade på oss och vi hejade tillbaka och skyndade oss därifrån haha.
Senare mot kvällen kände sig N hungrig så beställde något på hotellet så att hon skulle få äta av buffén gratis haha, som sagt det där var en jättebra deal. Därefter njöt vi av härlig underhållning för att slutligen meditera och avrunda den fullspäckade dagen.
 
Relaterade inlägg till resan: HotelletDag 1Dag 2, Külliyemoské, Dag 3, Dag 5, Apollotemplet, Dag 6, Dag 7Parasailing.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress