Sedan början av året har jag haft det rätt så maxat, dock utan att behöva stressa, något jag är oerhört tacksam över. Men just denna vecka har det varit fullt ös och maxad på alla plan, att jag faktiskt om än bara för en liten stund, kände mig stressad. Känslan kändes nästan lite främmande på något sätt, antagligen för att jag inte stressat på jävligt länge. Så det var rätt intressant, att få bekanta sig med den känslan igen. Dessutom hade N sportlov och jag skrev in henne på en konstkurs. Att skapa är ett intresse vi delar, så där skulle hon vara under 3 timmar varje dag och låta kreativiteten flöda. Hon målar på ett intressant sätt som jag tycker skulle kunna bli ett spännande 'signature' lite längre fram, om hon väljer att fördjupa sig mer i det, så att säga. 
 
Måndag: jag jobbade hela dag, 7:30 - 21:30 ... och hade 2,5 timme mellan passen, som jag fördrev genom att åka in till stan, äta lunch på Jensen's och strosa runt en stund. Väl hemma senare den kvällen satte jag ner mig med mina skoluppgifter. Förlorade 7 timmars jobb dagen innan då min 3D program krånglade. Även det lilla jag gjorde den kvällen försvann, alltså den känslan, fy ....
 
Tisdag: lämnade N på konstkursen kl 10, kom hem och satte ner mig en stund med min 3D design. Därefter gjorde jag mig i ordning, satte på mig ett ansikte och hämtade henne kl 13, redo för dagens sockersöta äventyr.
 
Vi gjorde ett stopp på ett för oss nytt käkställe och åt lunch.
Efter maten lekte N fotograf och fick till ett par fina kort på den stiliga morsa. Efter det tog vi pendeln in till stan.
Där unnade vi oss en afternoon tea - som även fungerade som efterrätt till lunchen innan.
 
Därefter tog vi en liten shoppingrunda där både fick unna sig ett par saker. Efter det åkte vi raka vägen till kontoret där jag satte på jourchatten i ett par timmar. Slutligen drog vi hem och anlände hemma runt 21:20, N förberede sig för sängen och jag blev överraskad med L som stod i köket och lagade mat. Vi åt och såg ett par avsnitt av serien 'Dirty John'. Och äntligen så kunde man däcka.
 
Onsdag: jag jobbade 7-12 , S åkte förbi och tog med sig N till kursen. Jag hämtade upp direkt efter jobbet.
Vi tog en promenadrunda och köpte med oss materialet till blöjtårtan, åkte hem och satte igång med byggandet.
Åkte iväg och möte upp D för en trevlig fikastund där vi överlämnade både blöjtårtan och presenten. Därefter drog N och jag till gallerian i Skärholmen och köpte en födelsedagspresent till hennes kusin som skulle fylla år dagen efter..
Efter det åkte vi vidare till Fittja där vi möte upp delar av familjen inne på Exploria, för bowling och middag. Väl hemma, läggdags för lilla N och jag fick vara lite social med L, vi fortsatte med vår nya spännande och sjuka serien.....
 
Torsdag: jobbade 7 - 21, väl hemma väntade räkor med dill, omelett och baguette på mig. S kom förbi med N som hade varit på kalas hos kusinen på andra sidan gatan, hon gick och la sig. Maten åts framför tv:n, och lilla jag hade däckat mitt uppe i serien.
 
Fredag: skulle egentligen jobbat 7 - 12, men det blev ändrade planer och jag fick äntligen lite sovmorgon. Lämnade N på kursen, kom hem, fick i mig lite frukost framför en intressant dokumentär. L och jag skildes åt och skulle inte ses på ett par dagar.
 
 Jag närvarande på tösens vernissage där jag fick se det hon hade skapat där under dessa dagar.
 
När vi återvände hem så började jag där och då känna mig en aning trött. Orkade inte ens fixa ihop käk, utan vi åt rester från maten L lagade i tisdags. Senare kom S förbi och hämtade upp N. Mot kvällen hade jag släckt alla lamporna och höll på att meditera när något helt plötsligt rörde vid mig, vid det laget var jag ju redan borta i min egen värld så hoppade upp och skrek till ordentligt, haha det var L, brukar ha mina hörlurar med meditationsmusik på hög volym så antagligen ropade han men att jag inte hörde.
 
Lördag: jobbade 7 - 13, tog en sen lunch i Skärholmen centrum, köpte en ny smoothie maskin och en massa olika frukter från torgen. Åkte hem, mediterade i en timme, sov lite och satte mig på chattjouren hemifrån i ett par timmar. Efter det la jag en pulled turkey i ugnen, under tiden höll jag på att skära och fördela alla frukter i fryspåsar -  det kommer att bli min frukost och mellanmål nu framöver. L kom och satte igång med salladen. Vi åt och tittade färdigt på 'Dirty John'. Innan läggdagsen fick jag damp på människan.
 
Söndag: tog en väldig långsovmorgon, mediterade i en timme och sov bort halva dagen. Funderade på att åka iväg och sova över hos en kompis, men så kom L, vi kollade lite på tv och så fick jag damp på människa en gång till. En mer dramatisk man får man ta och leta efter, men just ikväll tog jag allt priset. Nu blir det läggdags.Tackade precis till att jobba hela dagen imon, nästan så jag ångrar mig eftersom att jag börjat känna mig smått förkyld. Yes det var den fullspäckade vecka det.
Julia

Vilken fullspäckad vecka!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress