Ny månad där sommaren är på intåg, och det innebär även att N snart har skollov och det är dags att börja planera in sommaren. Jag skulle ju eventuellt få besök hela sommaren men nu verkar det väldigt oklart. Det är just sånt där som kan irritera skiten ur mig, att behöva anpassa sin vardag och sitt liv efter andras planer, beslut, där människan i fråga dessutom inte är helt säkert på hur denna ska ha det och därmed lämnar mig helt i ovisshet. Jag vill ogärna lägga värdering i hur andra gör, faktum är att folk får göra vad fan dom vill, I don't give a shit, men när det påverkar mig personligen på ett icke önskvärt sätt, jaa då har vi problem. Lyckligtvis så diggar jag min envishet att i liknande situationer vägra tillåta mig själv att anpassa mig efter andra - hell no! I say NO NO NO NO, haha sjunger till och med. Så har nu suttit här och försökt planera in sommaren, i alla fall delvis, den andra delen tar vi det som det kommer.
 
Då jag ogärna vill jobba i augusti för att fokusera på annat, har jag bokat mig på jobb hela juli, då N ska vara med S. Kollar lite smått på resor, högsäsong drar ju igång snart och priserna stiger med det. Sista minuten brukar ju vara rätt nådig men inga datum som passar mig, är tyvärr lite bunden utav vissa datum just nu. Valet står mellan Paris hos släktingar eller småland hos F. Så vi får se!
Söndagen den 26 maj som även var morsdag, blev jag ordentligt bortskämd av N. Vi var på bio och kollade på Aladdin, efter filmen strax innan vi åt på donken så gick vi en sväng inne på Indiska som visade sig ha rea. N hade pengar som hon hade fått av en släkting och ungen valde att spendera det mesta på morsan sin utan att blinka. Aaah blev lite rörd och tackade så mycket. Haha så mycket ungen är bortskämd hos S och  hans släktingar, så är det ju bara rättvist att hon ger tillbaka lite, även om det är till mig som brukar vara extra hård mot henne. För mig handlar inte föräldrarskap om att bli populär genom att ge med sig så fort ungjävel gnäller.
Mot kvällen samma dag så hade jag fixat lite käk som åts med L, framför tv:n tillsammans med denna härliga frukt och grönsakstallrik.
Jag har inte riktigt haft tid att måla men några penseldrag har jag hunnit med - är dock inte helt färdigt med dom.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress