11 juni 2019

Gott och blandat

Allmänt

Hello you! Känns som hundra år sedan man var inloggad här. Dagarna flyter på som vanligt och plötsligt inser man att det redan gått ett halvt år, ser fram emot det resterande del av året. Det lär komma att bli en aning tuff men utmaningar älskar jag ju, livet hade ju varit så himla tråkigt annars. Annars spenderade N och jag nationaldagen i kungens kurva. Först gjorde vi årets fynd på Mio till balkongen, för att därefter se filmen "Husdjurens hemliga liv 2", sedan avslutades dagen med en runda på Ikea. En riktigt nice dag var det! Och som ni kan se, så har tösens lockar börjat komma fram, trots att morsan här inte följde frisörens råd så höll det ju rätt länge.
Nu ska jag ta och dela med mig av något som för mig, var både märkligt och intressant. Växten på bilden ovanför hade dött, alltså helt stendöd. Så flyttade krukan till balkongen, där den stod tillsammans med andra krukor i flera månader. 
En månad innan jag drog till Turkiet såg jag att det plötsligt började växa en massa gröna blad, sen kom blommorna.
När vi kom tillbaka så såg det ut såhär, i dagsläget är det lite längre men då jag inte tagit hand om det, blåste det mesta åt andra sidan. Ska dock börja fixa balkongen på fredag, har även köpt nya blommor så det kommer att bli extra mysigt där snart.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress