Denna fullspäckade månad lider nu mot sitt slut och ingen är gladare än jag. Det jag verkligen älskar med hela min tillvaro är att, hur fullspäckat det än blir så är det aldrig stressigt. Lite smått intensivt ibland men aldrig stressigt. Bara vetskapen om det brukar få mig att känna mig så lyckligt lottad, särskilt när jag ser hur sönderstressade många är. Dessutom är det alltid självvald när det blir sådär fullspäckad, bara för att jag envisas med att slå så många flugor som möjligt i en enda smäll. Och hur mycket jag än har på gång, så ser jag alltid till att det finns tid för nöje. Min tid är väldigt värdefullt för mig, vilket gör att jag försöker att vara extra noga med det.
 
Tidigare idag tog jag en sväng till fjärilshuset i denna värme. Värmeböljan får mig alltid att fundera på att bli nudist.
För övrigt har jag shoppat loss och skämt bort mig själv ordentligt i veckan. Massa nya plagg och ett par skor. Det är jag såååå värd!
ExklusivaMoi

Känner igen mig och är sååå glad att ha träffat en som har samma tänk om sin egna tillvaror😁... det är bara DU som skapar i just DITT vardag i livet!

Vi hörs och ha en fortsatt TREVLIG SOMMAR!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress