18 januari 2019

En dag i centrum

Allmänt

Jag känner mig så stolt över min tös. Ibland känns det en aning overkligt att jag är mor till en sån fantastisk själ. Hon är dessutom så hjälpsam, otroligt omtänksam och verkar dela min genuina människointresse. Häromveckan fick hon hänga med på utbildningen jag var på, då jag nu framöver kommer att sitta på en chattjour för ungdomar. Hon var så duktigt. På vägen hem hade vi ett intressant samtal om stress, mobbning, självmord, psykiskt ohälsa, hederskultur, vikten av att vara en bra kompis och att stå upp för både sig själv och andra. För mig var det extra viktigt att hon fick träffa en sån härlig gäng, att vi är många som bryr oss och bidrar till en bättre tillvaro, men framförallt att det finns hjälp och stöd att få om man hamnar där. Och att det finns så mycket att leva för.
 
Tidigare idag efter att jag hämtade henne i skolan, drog vi på bankärenden och ett besök till bibblan där hon blev medlem och lånade ett par franska böcker. Har gett mig fan på att lära henne det språket på riktigt den här gången och vilka framsteg hon gör. 
Vi avslutade vårt lilla besök i centrum med en middag inne på Kringlan. Och nu undrar ni säkert om jag avbrytit min fasta. Sanningen är att jag dom senaste dagarna ätit till och från, ibland med 2 dagars mellanrum. Dessutom slutade jag äta vattenmellon förra veckan, dom smakar ju ingenting just nu och började äta en massa frukter istället. Frukt, sen mat, ja men ni hajar. Jag återkommer till ämnet i ett annat inlägg. Annars händer det inte så värst mycket denna helg, imon ska vi eventuellt dra på en kulturgrej. På söndag ska jag på årets första och viktigaste event på Berns, därefter ska jag på en lägenhetsvisning. Jag önskar er en fortsatt trevlig helg!
ExklusivaMoi

Assåååå... ingen vatten diet!!! Meeen man skall ju göra det som funkar för en och finns det en anledning så finns det ju =)
Jag ser fram emot att få smaska i mig soppor de 2-3veckorna, efter Schweiz så har min mage blivit lite ur balans med massa bröd som man moffade i sig där! Deras brödkultur är dock helt annat än denna avlånga land... mer varierande och GODARE än här!! Köpt med mig ett mycket intressant brödbok men återstår att se om de lyckades skicka iväg den, tur är har jag inte betalat den... märkligt egentligen, tyckte både jag och min väninna men men =P... vi vill dock verkligen ha den! Ha en TREVLIG VECKA nu<3

Svar: Nej verkar inte så längre. Höll ju ändå så passa länge så det är värt att firas. Ska dock göra ett till försök på sommaren då det är säsong för melon. Ja men så är det ju :)
Ha kan tänka mig. Ofta så passar man ju på att trycka i sig en massa gott när man är borta att en detox alltid känns extra välkommen. Håller tummarna att boken kommer så kanske jag får förmånen att skapa när du ger dig på ett recept. Kram <3
Vanissa Julclaude

Netti Starby

Så himla söt din dotter är och vad kul att hon vill lära sig franska! <3 Kramis

Amanda

Åh vad mysigt och gott med middag! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress