Gårdagens nöje var att ta ner kassen med julsaker från förrådet och sätta ihop julgranen. Och nu är december här och därmed har årets paketkalender kickat igång. För tredje året i rad får lilla damen här hemma förmånen att öppna ett paket varje dag fram till julafton. L brukar ju också få, men i år hoppar jag över honom. Eller jaa det ska fixas något annat istället, flera saker som ska slås ihop. 
Förutom luckorna så brukar N också få en julklapp men i år är lucka nr 24 också julklappen. Jag har dock en rolig överraskning till henne - jag har lagt två st paketkalendrar i paketkalendern. Alltså har hon 3 st paketkalendrar att öppna, då lucka nr 1 och 2 också är kalendrar. Luckan hon öppnade idag innehöll Disneys adventkalender med 24 st böcker. Den hon ska öppna imon är en LOL docka med 24 st kläder till den - den lär hon kyssa mina fötter för haha, hon är helt såld i LOL och har en hel del av dessa konstiga dockor. 
 
Idag är ju inte enbart början av årets sista månad, det är även veckans sista dag och jag hade en fin vecka. S var här en sväng och satte ett ansikte på mig, och med henne följde även sommarens drama, haha jag orkar inte ens. För att citera min mor ''N' importe quoi !''
 Veckans roligaste var att jag var huvudkaraktären i en internutbildningsfilm för arbetsförmedlingen. Efter att ha tagit en del bilder, filmat in alla scenerna så fick jag spela in rösten sist. När jag var färdigt drog L och jag till Ikea och firade med deras julbord.
ExklusivaMoi

ATT DU ORKAR =)... av med hatten ffs!! Ååh fiii fäään, har suttit vid datan nu och känner att efter knappt 1h bloggeri så är jag redan trött på detta *S* Har suttit och fixat med bilder si så där 2h innan (direkt efter jobbet) Ha en TREVLIG HELG, kramen damen!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress