Det här med att slå så många flugor som möjligt i en enda smäll, samtidigt som det råder sjukstuga deluxe, visade sig vara lite problematiskt att få ihop. Och andra sidan kunde jag ju omöjligt ha förutspått det hela, när jag gladeligen bokade in mig på en massa saker till höger och vänster denna månad. Förra helgen började jag känna mig så vansinnigt trött, svimfärdig med en huvudvärk som hette duga. Jag bokstavligen nästan tuppade av i hallen nu här i söndags. Sa till S att min tid hade kommit då vi skojade om att det kanske berodde på något jag åt den helgen som jag kanske inte borde ha ätit, och nu kommer skiten för att hämta min själ, haha... 
Annars, som ni kanske la märke till, så lever jag fortfarande. Och N blev så himla glad över den andra lucka i paketkalendern. Att även jag fått nåt slags "calender" med roliga texter. Det är inspirerad av min nya bok med en hel del hysterisk roliga gåtor. Haha tanken var så rolig att jag faktiskt ska ta och spara det hela, så hon kan få läsa det när hon blir äldre, då vissa gåtor är helt obegripliga.
Jag har även återupptäckt ett gammalt intresse, som vi numera delar tillsammans.
 
För övrigt är julen snart här. Hade inga planer och ville istället dra på kryssning, men insåg att även det skulle vara knepigt att få ihop. Eftersom N ska fira med S och hans släkt, tänkte jag bara ta en välbehövlig paus från allt. Innan jag visste ordet av, ska jag nu få besök av S och C. Det lär minst sagt bli en intressant julmiddag. Och nu här alldeles strax ska jag iväg och käka julbord med A.
Amanda (Swedish Passport)

Hoppas du fick ett fint julfirande tillslut! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress