31 december 2019

Årets sista dag

Allmänt

Med knappt en timme kvar till årets slut, skriker hela mitt väsen efter sol. Så trött som jag varit under hela förra veckan, misstänker jag att det ekar tomt i mina D-vitamindepåer. Det i kombination med min nattmeditation och detoxkuren som jag just nu genomgår, är lika med trötthet deluxe som följd. I juli när jag hade en intensiv jobbperiod så pausades nattmeditationerna. Och bara kort därefter var jag återigen igång, numera är det 14 minuter tidigare än tidpunkten jag hade innan (03:44). Ibland så hoppar jag av vissa nätter genom att avaktivera larmet, men det brukar inte vara till någon större hjälp. Likt ett tidsinställt larm så vaknar jag ändå upp mer eller mindre kl 03:30 varje natt, vare sig jag vill det eller inte. Nånstans där bortom frustrationen jag ibland kan känna just då när det händer, så finner jag det ändå intressant att min kropp vant sig vid att stiga upp den tiden, med eller utan larmet - det är rätt coolt.
 
Förutom att bocka av allt jag signade upp mig för denna månad, så hann jag med en mysig och trevlig julbufffé på Hallwylska restaurangen tillsammans med A. Alltid lika trevligt och inspirerande att träffa andra som vägrar vara en del av ekorrhjulet.
Tog knappt några bilder och dom få som jag tog blev som ni kan se, rätt suddiga. Det var synd....
Julafton spenderades tillsammans med S där jag gjorde iordning lite julmat och hängde framför netflix.
 
Jag har även varit en sväng på bio med L och passade på att köpa en julklapp till mig från honom. Från mig själv har jag fått en läcker och efterlängtad gamingstol - och nej jag är ingen gamer, ville bara ha en skön stol att vila mitt arsle på, för det är den värd.  
 
Och det slår mig att ett decennium går nu mot sitt slut och tänk att jag precis hade blivit morsa när jag gick in i det. Sååå mycket har hänt under alla dessa år - när jag reflekterat och sett tillbaka så slog det mig att jag även då alltid tänkt och gjort som jag numera gör, bara det att jag inte gjort det medveten samt att det är på en djupare plan nu. Jag har bortsett från ett par turbulenta stunder haft ett riktigt fint år, där jag som person utvecklats på ett sätt som jag inte riktigt kunde förutspå när jag klev in i det här året. Det är med en känsla av ödmjuk tacksamhet som jag vinkar adjö till detta fantastiska år som jag fått, och med ett leende på läpparna tålmodigt väntar in det kommande årtionde, redo att omfamna allt det bär med sig. Gott nytt år på er alla, vi hörs nästa år! 
ExklusivaMoi

Vi borde gå till Yazuragi i år =D... mobilfritt och allmänt bara inre friden med sig sj och omgivningen<3

Svar: I feel you! Vi får ta och se närmare på det <3
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress