Alltså just nu är min inspiration verkligen på topp. Och just i skrivande stund så är jag på riktigt gott humör. Började dagen med att gå ner till bageriet och unna mig nybakat bröd och en bulle, det är faktiskt lite av en lyx att bo ovanför ett bageri. Och alldeles strax ska jag bege mig mot Solna och Mall of Scandinavia för att kolla på Avengers: Endgame i IMAX. Om jag längtar?? Wihoo!
För övrigt har jag målat en hel del tavlor denna vecka, då jag fick nya målartillbehör och denna är en av mina favoriter, dock är det inte bilden på slutresultaten. Den har lite mer detaljer. Dessa är mobilbilder, ni får bättre bilder när jag plockar fram kameran.
Även denna här gillade jag, egentligen redan som den var, men önskade ha den färgglad.
Och resultaten har ni här. Det ligger ett för mig viktigt budskap bakom denna tavla - återkommer om det i ett eget inlägg.
Igår skulle jag egentligen iväg på middag och en filmförhandsvsining mot kvällen. Var dock så inne i min målning att jag lämnade återbud. Dessa är tavlorna jag höll på med igår, dom är nästan färgdigmålade i skrivande stund. Återkommer med resultaten.
Emma Engström

Åhh det låter ju helt fantastiskt! Du får gärna skicka över lite inspiration :'D <3

Netti Starby

Men åh vilka fina målningar och du har verkligen grym talang! <3 Kramis

Julia Svensson

Åh så fint!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress