Hetaste snackisen i filmvärlden just nu 'Avengers: Endgame' som jag hade förmånen att ha fått se i onsdags på premiärdagen, och det i IMAX även den här gången. Och wow vilken känsloladdad film, den var sååå episk och väl värt väntan och pengarna. Dock var inte denna publik lika entusiastiska som den vi hade äran att få uppleva 'Avengers: Infinity War' med. Där snackar vi om riktigt marvel fans, publiken då bjöd på en riktigt upplevelse och även den filmen var ju så episk, till och med bättre än Endgame vill jag påstå - blev lite av en dubbel glädje med en så härlig publik. För att återgå till Endgame, så levererade den verkligen, i början fick jag en liten: ''jaha, så enkelt?'' känsla, men sen vände det, där gottgjorde dom verkligen striden i Infinity War. Det enda jag blev lite besviken över är ju det dom gjorde med Thor haha, trodde det var tillfälligt men icke. Han är ju mitt frikort, så blev inte så glad om man säger så haha. Dock är filmen så välgjord och även manuset bjöd ju på riktigt skrattstunder, att man både förlåtade och glömde den biten rätt snabbt. Det blev också roligt att se det nya tillskottet Captain Marvel tillsammans med dom övriga. Den filmen såg ju L och jag strax efter premiären, men tyckte inte riktigt om den, den motsvarande inte riktigt mina ''höga'' förväntningar, men sevärd var den trots allt.
Sedan två månader tillbaka så skriver jag ner allting jag äter i en app, för att få en liten inblick i hur mycket kalorier jag får i mig varje dag. Och därmed försöker jag att undvika snacks och skräpmat, då och då gör jag ett undantag och den dagen var en sån. 
Efter den episka filmen träffade jag S för en bit mat och ett besök på kungsträdgården där vi tillsammans med flera andra fotade ihjäl dom vackra körsbärsblommorna. Därefter var det raka vägen hem, där mina händer fortsatte att sätta färg på nya canvasdukar. 
 
Igår skulle jag både jobbat och dragit på ett event men kände mig inte så kry, så stannade hemma, målade och hade filmmys med mig själv. Idag kom L förbi en stund, jag var precis på väg mot willys när jag fick syn på honom, så vi promenerade dit tillsammans. Köpte med oss en del bullar som jag fick äta själv. Han går på diet tydligen och ni kan inte ana hur glad jag blev. Jag bokstavligen ogillar dom där jävla energidrycker han ständigt halsar i sig. Jag ska ju bli förälder för andra gången nästa år och förra året delade jag med mig av mina tankar att sätta honom på en ordentligt detoxkur, när vi närmar oss planeringen, med motiveringen att jag inte är intresserad att befruktas av sega spermier, och människan ba: det är precis tvärtom, det ger energiska barn, haha ibland så har jag inga ord för oss. 
Carro

Måste ta med sambon på den bion 😍

Carro

Måste ta med sambon på den bion. Han älskar sånna filmer 😍

Ullie

men alltså dom snacksen är så goa bacon chips
men va duktig du e på att ha en app men ja tyvärr blir det mycket onyttigt helt enkelt för mycket

Jeanette

Åhh jag är så galet taggad på den där filmen! Jag ska se den på onsdag och jag kan inte vänta, vill bara att tiden ska springa iväg så jag ska få se filmen någon gång :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress