Det är sällan något man tänker på, att turista på hemmaplan. Alldeles för ofta är vi hemmablinda och tillvarata inte på all den magisk vackra skönhet som turisterna kommer hit för. Det är ett vackert land vi bor i, vars huvudstad är bland den vackraste och bästa i Europa. Min plan till sommaren var att tågsemestra runt om i Europa i högst 3 veckor. Men sen fick jag veta att jag troligtvis får långbesök på sommaren. Vilket givetvis ska bli jättekul och jag ser faktiskt fram emot det. Dock blev jag ändå en aning irriterad, eftersom att det kom så bryskt. Jag bokstavligen ogillar känslan av att begränsa mig, på grund av andras beslut, planer, misstag, you name it. Särskilt om jag inte alls bidragit till självaste eländet. Då blir jag bara, nää, nää och NÄÄH. Men just i det här fallet, kan jag inte riktigt bara skita i det, trust me, hade gjort det annars. Tolererar inte sånt där alls. Vill ogärna ha med någons annans huvudvärk med att göra. Har jag inte varit med och beslutat, ska jag heller inte få ta del av konsekvenserna. Så med andra ord så är jag hemma hela sommaren, och kommer därmed att turista på hemmaplan. Det ser jag verkligen fram emot, det ska bli oerhört spännande. 
 
Brukar ju som bekant knappt fira mina födelsedagar. Normalt så hade jag bara tagit det lugnt, ätit nån god middag eller liknande. Men i år är det lite annorlunda. Min födelsedag i år är väldigt viktigt för mig, av den enkla anledningen att jag ska återfödas. Hehe ingen kommentar, dom som vet, dom vet. Hade inga planer om man säger så, förutom att återigen bli ett med mig själv, men på ett ännu högre plan den här gången. S verkade ha något i kikaren. Jag började helt seriöst att tänka på vad fan människans problem var. Men så kom jag på att jag ville ge mig själv en härlig mini weekend i vår vackra stad. Sagt och gjort så bokade jag en lyxig svit idag, N som har påsklov just då, får lov att hänga med. Skickade bilderna till S, som ringde senare och avslöjade vad hon hade försökt att koka ihop. Haha helt plötsligt kunde jag lägga ihop 1+1, och varför hon var så på, och försökte styra mina planer hela veckan. Det var en väldigt fin tanke men tyvärr helt onödigt då vi snackar om en fullständigt känslokall robot här. Hade hon tänkt lite extra på hur besviken jag blev i julas och det senaste firandet, så hade hon kunnat bespara sin tid och energi. Där jag befinner mig just nu, så dör jag hellre..... nu går jag ju lite emot mig själv i den inre resa jag just nu genomgår, där man mer eller mindre ska uppnå en "Jesus liknande level ". Men just i det här fallet, så talar handlingarna sitt tydliga språk. Så att bry sig hade varit jävligt korkat, till och med för att vara jag. Inte värt det alls. Så jag känner trots allt ändå en viss tacksamhet att hon försökte ordna något sådant för mig. Hade jag vetat hennes planer tidigare så hade jag aldrig tillåtit det. Som sagt jag dör hellre, än att mata den där stora ego. Fy usch!!
 
I denna läckra svit värd en gudinna som mig, ska vi fira min kommande födelsedag återfödelse. Checkar in på söndag och eventuellt kommer både F, S och P förbi för att skåla för mig. På måndag ska vi träffa S för att äta en bit mat. Därefter är det tänkt att jag ska turista lite runt i vår fina huvudstad. Det är planerna so far, tar det liksom som det kommer. Gäller att leva HÄR och NU.
Hemma Hos Felicia

precis vad jag gjorde förra helgen! Det var så himla roligt! :D

Svar: Vad härligt! :)
Vanissa Julclaude

Jeanette

Att turista på hemmaplan är verkligen underskattat, jag tycker det är så kul och intressant att turista på hemmaplan, man hittar så många nya smultronställen :)

Svar: Håller med. Så mycket fint vi har att ta vara på och precis som du skriver, man hittar så många nya smultronställen :)
Vanissa Julclaude

Carro

Så lyxigt det ser ut! 😍

Svar: Den sviten fixade dom bra :)
Vanissa Julclaude

Julia Svensson

Wooow så himla fint!!

Svar: Verkligen! ^^
Vanissa Julclaude

ulllie

turrista i sin stad är inte alls dumt så vackert o va fina bilder ser riktigt mysigt ut kommer bli bra kram på dej

Svar: Nej. Vi har så många smultronställen här, som vi ofta inte alls är medvetna om dess existens. Och Stockholm är ju en så vacker stad :)
Vanissa Julclaude

MADDISENJ.SE - mode och föräldraskap

Wow så härligt det där såg ut!!

ExklusivaMoi

Att turista i ens stad är något som jag är duktig på ^^... faktiskt är jag väldigt duktig på att ta vara på det som andra underskattar, ge beröm till mig själv! Åååh jag blir spänt nyfiken nu hur detta uterfödelse blir för dig vännen<3 All lycka och vi ses å hörs när vi gör det, kramar!

Svar: Det är ju ditt område det. Tänkt att jag vill upp till Norrland nån gång, dock inte på vintern haha. Då får jag sno dig som guide hehe. Tack fina du, hörd och ses. Kramis
Vanissa Julclaude

Sara Ekman

Åh så nice! <3

Svar: Yes <3
Vanissa Julclaude

Emma Engström

Åh det låter ju som himla spännande planer! <3

Svar: Det var det verkligen! ^^
Vanissa Julclaude

Ida

Men guud så fin svit!! Vilket otroligt badrum! :'D Roligt att turista på hemmaplan :)

Svar: Helt underbart svit. Badrummet var ju pricken över i:et :)
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress