När jag tidigare skrev att jag hoppades kunna hinna med en weekendresa innan N och jag drar på charter nån gång på hösten, så hade jag tänkt att jag skulle överraska min syster som pluggar i Ukraina. Något jag fortfarande lär komma att göra. Min resfeber verkar dock ha smittat av sig till L som nu gett mig en weekendresa i födelsedagspresent. Vi reser om mindre än tre veckor och det bär av till den polska pärlan Gdansk och badorten sopot som ligger i Gdańskbukten. Vi reser veckan som jag fyller år men hinner komma tillbaka ett par dagar innan jag fyller. Firar ju sällan mina födelsedagar så dagen i ära lär vi väl bara ta det lugnt. 
Vi kommer att bo i detta lyxiga fyrstjärninga hotell som ligger vid stranden. Och ha antingen en terass eller balkong, som förhoppningsvis har utsikt över stranden, det var lite oklart.
Något jag diggade med hotellet är takpoolen som vi knappt lär komma att nyttja, då det är en säsongsöppen pool. Men dom har inomhuspooler, ångbad, bastu m.m så det gör nog inte så mycket ändå. 
 
Annars så är jag hemma idag och har mer eller mindre precis klivit ur sängen. Dricker nu min ingefära te (varmt vatten med massor av riven ingefära och vitlök, samt en matsked av msm) och så hörs avslappnande Feng Shui musik i bakgrunden. Hade även tänkt hinna med åtminstone en halvtimmes meditation (och kanske lite yoga) innan N kommer hem.
ExklusivaMoi

Åååååh!!! Cool byggnad =D... den gillar jag! Hoppas att den är bra och enliga mina polska vänner så är deras spaanläggningar runt i landet de bästa (självklart *S*). Fick en mycket bra intryck fr. Polen när jag var där och vill gärna komma tbx igen<3 Ha en TREVLIG VECKA damen, kramar!

Svar: Eller hur, ska bli så spännande att se den i verkligheten. Ja Polen är ju just nu en av som hetaste resmålen. Jag minns dina läsvärda inlägg om din resa där och hoppas få samma intryck. Tack detsamma fina du! Kram
Vanissa Julclaude

ExklusivaMoi

Nej men vad roligt =D... att du minns mina inlägg!! Men min resa var i helt annat ställe i landet och ett annat slag i sig *S* Jasså jag trodde det var Prag som har blivit trend staden att åka till, fått intryck i att det är många som dra till och med all rätt också =)

Svar: Hehe ja.. var ju ett rätt fängslande läsning så svårt att glömma. Hade ju gärna velat besöka det historiska stället som du gjorde, men kanske en annan gång. Jag gick efter att typ varenda en tipsar om Polen (och då främst Krakow) på facebook grupper när tips på weekendresor efterfrågas.
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress