Åh jag känner mig så fruktansvärt hängig och trött. Skulle jobbat kl 10 -18 idag  men skickades hem vid 1 tiden, då jag plötsligt blev förkyld och började nysa hej vilt. Kom hem och försökte se på en film men hade visst somnat mitt i filmen haha.
 
Tur att jag inte har något inbokat imon, så jag kan ta det extra lugnt. Egentligen var planen att N och jag skulle hitta på något i stan, men hon avbokade när hon förstod att det skulle innebära att hon skulle komma hem tidigare. Så vi bestämde att vi tar det nån gång i veckan istället. Hon tycker om att spendera hennes helger där, vilket är bra för oss både. Men vi får se hur vi gör under dom kommande helgerna då inbjudningar till kalaser bara strömmar in. S vill helst inte följa med henne dit, så jag får ta det. Men det är upp till henne att välja vilka av kalaserna hon vill gå på, eller om hon hellre vill hänga med hennes kusiner.
 
Det lilla energi jag fick av musiken, ägnade jag åt det jag tycker bäst om att göra - att inreda. Så har nu gjort om i 'sovrummet'. Som ni kan se är sängbordet och lampan borttagen, ser mysigare ut men rent praktiskt så kan jag faktiskt sakna sängbordet.
L är på väg så jag har tänt en massa ljus. Idag får han gärna vara en riktigt fästing och rå om mig lite extra. I vanliga fall tycker jag ju ibland att han kan vara lite för mycket, haha människan bokstavligen kväver mig med närhet, pussar ihjäl mig och ska alltid hålla om mig extra hårt. Får nog höra både ordet 'älskling' och 'jag älskar dig' hundra gånger per dag haha, det är ju egentligen inget fel med det, bara det att jag inte har lika närhetsbehov som honom och därmed blir det lite för mycket för min del. 
För att höja mysfaktorn har jag lagt esterisk olja med apelsin doft i min luftfuktare så nu luktar det apelsin där. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress