En annan sak som jag diggade med hotellet jag bodde på nu i Portugal, var deras gratis transfer till och från Funchal centrum. Så bokade in mig på receptionen, dagen efter Nunnornas Dal utflykten var det dags för ett nytt äventyr. Jag hade 3 timmar på mig tills bussen till hotellet (den allra sista för dagen) skulle återvända till centrumet och visste inte riktigt hur jag skulle fördriva tiden.
Började med att strosa runt och shoppa lite - handlade en hel del till tösen min. 
Kort därefter hoppade jag in i en turistbuss som körde runt i 1,5 timme. Vi åkte till och med förbi hotellets område två gånger.
Hade jag tidigare vetat att dom hade såna här, så hade jag definitivt sett till att uppleva en åktur.
Intressanta byggnader...
Lite julinslag. 
Diggade verkligen deras typiska landskap med så mycket grönt - så rogivande.
Strax innan bussen till hotellet anlände, njöt jag av den godaste smörgåsen jag ätit på länge - mumsigt värre.
Även senare mot kvällen valde jag att njuta av en till smörgås, den smakade dock inte lika god som den förra.
Jag gick förbi en man som ''tiggade'' pengar, gav honom en hel del mynt och han hade så mycket ''skräp'' som man kunde få. Tackade nej, men så letade han i hans ryggsäck, insisterade att jag skulle ha detta armband, så jag tog emot det och tackade så mycket. 
Inne i mataffären som jag brukade handla mina frukter, upptäckte jag att dom hade nån slags ''salladsbar'' fast med maträtter också, och dessutom olika rätter varje dag,så dom tre sista dagarna så åt jag där. Det kändes som att få äta buffé, på ett billigt sätt.
anniepiie

Fina bilder du delar med dig av. :D Och maten ser riktigt god ut.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress