Förra onsdagen hade N och jag en mor och dotter dag. Efter att hon hade kommit hem från skolan, åt vi en liten bit mat. Sen inväntade vi min bror som gjorde snabbvisit, därefter åkte N och jag till Stockholm. Första stoppet blev H&M där hon valde hennes utklädning till maskeradfesten som dom hade i skolan i fredags. Efteråt blev det biodags som SF bjöd sina guldmedlemmar på, som den flitiga biobesökare som jag är, är jag ju givetvis guldmedlem hehe. Numera är det ju L som brukar hänga med på dessa förhandsvisningar men dom två senaste som varit familjefilmer har jag föredragit att ta med N så vi får umgås på tu man hand. Efter filmen avslutade vi vår kväll på Jensen’s Bofhus som ju är vårt ställe.
 

Om filmen: ” En resa till Kroatien med familjen för att fira Ingers 60-årsdag lät som en bra idé ända tills Inger kom på sin man med att vara otrogen. När charterplanet lyfter finns bara en olycklig Inger och hennes två vuxna döttrar med på resan, ordentliga Malin och struliga Tove. Det tar inte lång tid innan systrarnas rivalitet om mamman utvecklar sig till en tävling om vem som bäst kan trösta henne. Malin tror att massage och stillsamma utflykter är vad Inger behöver, medan Tove har en helt annan lösning. För att pigga upp mamma betalar hon i smyg sitt eget one-night stand, bartendern Antonio, 45, för att ta ut Inger på en dejt. Det hela går dock lite för bra och plötsligt har Tove och Malin skaffat sig helt nya problem.”

Filmen är en remake från en dansk film med samma titel. Den bjöd på en massa skratt men började undra om det var så smart att den är barntillåten, då den enligt mig hade en hel del olämpligt språkbruk. Upplevde även skådespelarna smått stela på en del scener, ska jag vara helt ärligt är det ingen film jag hade velat betala för, för att få se på bio och därmed så rekommenderar jag den inte alls. Däremot är det en film som passar en trist och regnig höstdag som ju den onsdagen var. Filmen kommer ut på bio den 10 november, den är 1 tim och 33 min, är barntillåten och är på svenska.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress