Förra onsdagen bjöd Erwikcommunication till lanseringen av Team Tigerbalsam och produkten NECK & SHOULDERS inne hos  Dbrand & Friends.

Vad är då Team Tigerbalsam undrar ni då. Såhär beskrivs det på deras hemsida: ”Team Tigerbalsam är ett koncept som Bingo Rimér, entusiastisk hobbyidrottare och entreprenör föreslog till Tigerbalsam Sverige under hösten 2016. Bingo och hans teammedlem, Emma Igelström, mångfaldig medaljvinnare inom simning i bland annat VM och EM blev de första representanterna för Team Tigerbalsam när de deltog i Koster Swimrun under oktober 2016. Inspirerade av Emmas och Bingos trevliga rapporter från Koster bestämde vi oss på Tigerbalsam Sverige att ge flera idrottare, såväl hobby- som elitidrottare möjligheten att tävla under #teamtigerbalsam i olika tävlingar, på alla nivåer. Vi har valt att inte begränsa oss till någon speciell idrott, alla olika typer av idrottsprestationer är lika viktiga, det är du som person som definierar dina mål och vart du vill nå. Vi är däremot upptagna av att du brinner för det du har satt upp som mål, så som vi brinner för att ge alla våra ambassadörer samt alla er som har en Tiger inom sig den bästa upplevelsen utan skador. Tillsammans är vi starka, Tigerbalsam kan hjälpa dig när det gör ont i musklerna efter ett tufft träningspass och om vi alla stöder och uppmuntrar varandra genom träningen så får vi en bättre upplevelse.”

Vi fick under eventet bekanta oss med ambassadörerna i Team Tigerbalsam, vilka är bland annat: Jonas Colting, Bingo Rimér, Hanna Johansson, Sebastian Ruthström, Fredrik Erixon och Emma Igelström.
Det bjöds som vanligt på god mat och dryck.
Bland utställarna kunde man hitta Smart in the dark som säljer accessoarer med reflex med hög modefaktor.
 Även Foci som är en sockerfri och koffeinfri energidrink, var på plats – väldig goda och uppiggande.
Goodiebagen – vi fick den produkten som lanserades. Den är nu en av luckorna till min paketkalender.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress