Igår var det dags för årets ‘late night shopping’ på sturegallerian. Det var dåligt väder med regn och jag hade glömt min hårborste så ser inte så kul i håret. Paraplyn hade jag dock inte glömt att ta med mig så det var tur det. Mötte i alla fall upp S (haha herregud de flesta jag känner har namn som börjar på S – har snart inte koll på dom) på espresso house för en snabb fika innan eventet.
När väl portarna öppnades så gick vi förbi Calzedonia som bjöd på god tilltugg. Något annat som var väldigt god som alla köade efter var något slags ‘ice cream’ som kallas för bubbies – det ser ut som en liten kaka. Trodde först att det var en chokladbit tills jag tog en tugga av den. Vi strosade runt och kikade på alla erbjudande och rabatter. S fyndade en foundation som hon velat köpa länge. Ville själv passa på köpa lite underkläder då triumph hade hela 25% men butiken var ju nästan överfull, så orkade inte testa bh. Lite synd, får helt enkelt dra dit och köpa till full pris.
Efter eventet satte vi oss på sturehof och tog en drink….
 Goodiebagen!
 
Kom hem ganska sent och sov vid 5 tiden. Ett under att jag ens orkade dra och volontära, har även jobbat kväll och slutade lite tidigare. N har ishockey imon så tänkte ta och däcka nu. Nu när min internet återigen funkar som den ska så ska kika in hos er imon. Natti natt!!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress