Helt ärligt talat så har jag mått inget vidare nu på sistone och inte orkat uppdatera bloggen eller ens haft lusten att kika in. Har blivit bästis med min säng och hängt en hel del på swefilmer där jag haft en del ‘Arrow’ marathon – började ju ifrån början, och snart har jag sett färdigt den senaste säsongen. I måndags tog jag dock en paus från min säng haha. Jag hade fått en inbjudan ifrån Sanna och Christina från Norrköping Event & PR till en sommarteater på Häringe slott om trädockan Pinocchio. Så det var där vi befann oss i måndags.
 
 Jag och N i Västerhaninge när vi väntade på bussen till slottet. Så där brukar hon göra när hon försöker underhålla hennes övertrötta mor. 
Slottet låg visst en bra bit ifrån busshållplatsen men vi hade knappt hunnit gå i 5 min innan vi fick skjuts och därmed hann precis innan teater började.
Det var en spännande tearterföreställning med jätteduktiga skådespelare. N fullkomligt älskade det, och det trots att hon inte ens känner till pinocchio. Jag gör ju det så var extra kul för mig. Jag svär ungen vägrade åka därifrån och har nu tjatat om att få åka dit igen.
 Precis utanför slottet – så vackert men hela slottet är så fint. Ett stort tack till Sanna och Christina för inbjudan … rekommenderar teatern för er som har barn eller är uppvuxna med pinocchio.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress