Ligger här i min sköna säng, och på luren har jag värsta intressanta samtal… och så skriver jag detta inlägg – multitasking när den är som bäst. Ska alldeles strax avsluta samtalet och ringa svägerskan. Det är tydligen så att den kommande månaden ser ut att bli en månad där jag får göra en av sakerna jag tycker är roligast – nämligen att bjuda hem bekanta på middag. Är ju mycket mer hemma nu jämfört med förra året så vad har jag för ursäkter?? Först ut är några familjemedlemmar som kommer nästa torsdag. Datumet är inte helt spikat än, men nästa vecka blir det i alla fall. Här nedanför bjuder jag på lite bilder från sist jag hade en riktigt inbjudning här hemma. I och med att det är familjemedlemmar denna gång så vill jag göra något som är olik mig, var inne på Panduro tidigare idag men blev nästan inga köp därifrån – endast dekorplast.
 
Välkomstdrycken!
Hela dukningen med gulle gulle shiiit….
 
V som i Vanissa.. hittade inga kritor hemma den dagen så mjöl fick rädda mig en aning.
 Förrätten: Avocadoentré med hemmagjord dressing som gick hem hos alla.
Varmrätten: Thaigryta .. den här gryta smakade exakt såsom det smakar på thai restauranger. Hett och jävligt gott, hade i gröncurry pasta, kokosmjölk, basilika, böngroddar, rödlök, minimajs, kycklingfilé och lite av mina favoritkryddor här hemma.
 Efterrätten: Efter en väldig hett varmrätt var det dags att få tungan lite sval. Serverade vaniljglass med jordgubbar, toppad med hallon och lite strössel. Snabb, enkel och barnsligt gott.
Jag hade fått hem tortillabåtar och kryddmix att testa från Buzzador så bjöd på lite tacos som tilltugg till filmen.
 Den som valde att sova över, fick frukost i sängen på morgonen.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress