9 september 2024

Bo litet, lev större!

Äventyr

Efter regn kommer solsken och nu är äntligen solskenet här, puh... Det har varit alldeles för mycket att "deala" med. Det mesta har varit saker som egentligen inte rör mig personligen men ändå varit relaterade till mig. Ett exempel, är att jag tydligen har ett syskon jag inte visste om. Eller ja, jag har vetat om det i ett par år nu och har lika länge letat efter människan, men hela släkten från båda sidor har av konstiga anledningar som jag inte alls begriper tigit om det. Det här har verkligen gett mig huvudvärk deluxe, och så hade vi studier, graviditeten och med det ett hemskt lång skov, och så hela cirkeln med sjukdom, dödsfall och giftermål där man förväntas bidra med pengar. Det verkade inte finnas något slut. Men nu äntligen är ljuset tillbaka, bitarna har återigen börjat falla på plats...

Jag har sakta men säkert börjat hitta tillbaka till mig själv igen. Och det känns så himla bra att ha flyttat hit. Man bor så litet men lever verkligen större. Alltså än så länge, känns det som ett äventyr i sig att bo här med så små barn och upptäcka stadsdelen tillsammans.

Svårslagen utsikt på 15 minuters avstånd till fots. Så ovärderligt!
C verkligen tycker om att hänga i skogen. 
Det här är verkligen det bästa med att bo granne med både skogen och mälaren. Så mycket att upptäcka för den lilla upptäckaren.
Det finns till och med en liten lekpark där.
Vad vi har plockat och ätit hallon denna sommar, de fanns precis överallt. Även en hel del blåbär har det också blivit. Har jag sagt att jag älskar att bo här!? Förhoppningsvis får vi bara skötsamma personer som flyttar hit, det hade verkligen blivit synd om den här stadsdelen också blir en sån där man inte alls vill sätta sin fot i (då flyttar jag igen). Men än så länge, så trivs jag verkligen här.