Efter ett års kamp åt J's vägnar är jag helt slutkörd. Jag tyckte ändå att det var fint gjort av L den dagen, att vänta tills jag var tillbaka hem från begravningen innan han delade med sig av nyheten. När han tittade på mig, precis innan han skakar på huvudet, då visste jag. Känslan av att drabbas av hjärtstillestånd. Chocken och förtvivlan, följd av en känsla av bottenlös maktlöshet. "Tyvärr, det finns inget mer vi kan göra åt det." Nästan så man inte ens vet vad man ska känna eller ta sig till. Det har varit tok för mycket som jag behövt ta ställning till. Uteplatsen har verkligen varit min lilla tillflykt i stormen - där har jag suttit, andats in och ut och upprepande gånger sagt till mig själv: " Det är inte hela världen, jag är tuffare än det här." Och visst är det så!! ...för livet går ju trots allt vidare. 
 
Så tacksam över all stöd och alla fina stunder jag fått möjligheten att uppleva. Nu är det hög tid att sträcka på sig och fortsätta framåt.
Buketten plockade C och L tillsammans, inför en middagsbjudning jag hade här hemma.
Tacksam och nöjd över min fina uteplats ser ut än så länge. Tänker att jag nästa sommar ska adda lite till inredningen i form av: ljuslyktor, insynsskydd och så ska det odlas massor. Det är vi både värda!! 
 
Balkongen på min förra lägenhet (bilden från 2021).
 
Tänk att jag tyckte den var så stor, jämförde ju givetvis med lägenheten jag flyttade ifrån 2020. Min nuvarande känns ju helt gigantisk...